غذاهای اصلی

خورشت لوبیا سفید

خورشت لوبیا سفید

خورشت لوبیا سفید

مواد لازم برای تهیه خورشت لوبیا سفید

اگر به سراغ غذاهای محلی ارومیه برویم، یکی از جدیدترین غذاهای سنتی ارومیه خورشت لوبیا سفید است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و می توانید آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. از این خورشت می توانید برای رنگین تر شدن سفره های مهمانی خود استفاده کنید. معمولا خورشت لوبیا سفید را با گوشت قرمز تهیه می کنند اما اگر محدودیتی برای خوردن گوشت قرمز دارید می توانید از مرغ هم استفاده کنید.

برای پختن خورشت لوبیا سفید باید کمی زمان بگذارید چون این غذا وقتی خوشمزه تر و لذیذ تر می شود که خوب بپزد و جا بیفتد.

در ادامه مواد لازم برای تهیه خورشت لوبیا سفید را مشاهده می کنید که البته مواد نامبرده با نسبت‌های مشخصی کنار هم هستند. اگر بخواهید برای تعداد افراد بیشتر خورش آماده کنید باید با رعایت نسبت ها، مقدار مواد اولیه را تغییر دهید و سپس طرز تهیه خورشت لوبیا سفید را به شما آموزش می دهیم.

خورشت لوبیا سفید

بهترین طرز تهیه خورشت لوبیا سفید

به منظور تهیه خورشت لوبیا سفید باید لوبیاها را از یک روز قبل تر بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. معمولاً حبوبات دارای نفخ هستند و این کار باعث می‌شود هم نفخ حبوبات گرفته شود و هم بهتر بپزند.

سپس گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و با رنده درشت آن ها را رنده کنید و داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره دربیاید.

پس از آن پیازها را هم نگینی خرد کنید و داخل قابلمه ای که قرار است خورش را بپزید کمی روغن بریزید و روی شعله گاز قرار دهید و پیازها را داخل روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.

خورش لوبیا سفید مجلسی

حالا باید پوره گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کنید و تفت بدهید و بعد کمی نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه فرنگی داخل آن بریزید و تفت بدهید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند و طعم بگیرند.

گوشت‌ها را هم باید به اندازه ای که می خواهید خورد کنید. بهتر است متوسط باشد که هم خوب بپزد و هم داخل خورشت دیده شود‌.

بعد از اینکه لوبیا سفید ها خیس خوردند، آنها را آبکش کنید و با قطعه های گوشت و کمی آب جوش داخل قابلمه بریزید و شعله را کمتر کنید تا به تدریج خورشت شما بپزد و جا بیفتد.

هنگامی که لوبیا و گوشت ها به خوبی پختند باید لیمو عمانی ها را داخل خورش بریزید‌‌. اگر هم نخواستید لیمو عمانی بیندازید می‌توانید کمی آب لیمو ترش تازه داخل آن بریزید تا طعم بهتری به خورشت بدهد.

بعد از اینکه 10 دقیقه گذشت می توانید خورش را در ظرف دلخواه سرو کنید و آن را در کنار برنج نوش جان کنید.

چلوخورشت لوبیا سفید

 

حتما بخوانید : خورشت مسما بادمجان

دیدگاهتان را بنویسید