سوشی سبزیجات
مواد لازم برای تهیه سوشی سبزیجات
نمک یک قاشق چای خوری
شکر یک قاشق مرباخوری
سوشی سبزیجات از جمله غذاهای دریایی و رژیمی لذیذ و جذابی است که می توانید به راحتی آن را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
اگر به دنبال کاهش وزن یا جمع آوری یک رژیم غذایی مناسب هستید ما تهیه سوشی سبزیجات را به شما پیشنهاد می کنیم.
به همین منظور ابتدا مواد لازم برای تهیه سوشی سبزیجات را به شما معرفی خواهیم کرد و سپس طرز تهیه سوشی سبزیجات را به شما آموزش خواهیم داد تا یک غذای دریایی معروف و محبوب را خودتان در خانه تهیه و تدارک ببینید.
دقت داشته باشید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه در نظر گرفته شده است تا طعم نهایی غذا خوشمزه و دلچسب باشد، پس اگر تمایل داشتید برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر سوشی سبزیجات را تهیه کنید باید نسبت های بین مواد اولیه را در نظر بگیرید و مقدار مواد را با توجه به آن تغییر دهید. این میزان مواد اولیه سوشی سبزیجات برای 4 نفر را فراهم می کند.
بهترین طرز تهیه سوشی سبزیجات
برای تهیه سوشی سبزیجات باید اول برنج را پخته و داخل یک کاسه بریزید و به کمک چنگال آن را له کنید تا کاملا نرم شود.
سپس داخل ظرف دیگری شکر، نمک و سرکه را با یکدیگر ترکیب کرده و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد مخلوطی که تهیه شده را به برنجی که له کرده بودید اضافه کنید و با کمک قاشق آنها را خوب هم بزنید تا مخلوط سرکه و نمک و شکر کاملا به خورد برنج برود.
بعد روی ظرف را با کمک سلفون پوشانده و به سراغ بقیه مراحل تهیه سوشی سبزیجات بروید تا شکر و سرکه کاملاً به خورد برنج بروند و به آن طعم بدهند.
در همین مدت همه سبزیجاتی که تهیه شده را شسته و پوست آنها را بگیرید و سبزیجات را بعد از اینکه خشک کردید به شکل خلالی و نازک مثل چوب کبریت برش داده و خوب خرد کنید. هنگامی که آووکادو را خرد کردید برای اینکه رنگ آن تیره نشود بهتر است کمی آبلیمو به آن بزنید.
حصیری که مختص رول کردن سوشی می باشد را روی میز قرار داده و یک ورق کاغذ روغنی روی آن پهن کنید و برنج له شده را به چهار قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را روی همین کاغذ روغنی پخش کنید و این کار را طوری انجام دهید که دو سانتیمتر از ورقه جلبک شما بزرگتر باشد.
سپس جلبک ها را به شکلی که قسمت براق آن به سمت برنج باشد و به آن بچسبد روی برنج بگذارید و سبزیجات خرد شده را هم به چهار قسمت تقسیم کرده و یک قسمت روی ورقه جلبک قرار دهید.
دقت داشته باشید که سبزیجات نباید به لبه جلبک ها نزدیک باشند چون امکان اینکه موقع رول کردن سبزیجات از داخل آن بریزد زیاد است.
حالا باید دست خود را خیس کنید و از سمت خودتان آرام سوشی ها را با حصیر رول کرده و اگر هم برنج به کاغذ روغنی چسبید با کمک همان دست خیس آنها را در کنار بقیه این مواد قرار داده و رول کنید و این کار را برای همه مواد و جلبک ها انجام دهید و همه رول ها را بپیچید.
قبل از اینکه سوشی را سرو کنید آن را با کمک یک حوله نمناک بپوشانید و حتماً موقع سرو سوشی آن را با کمک یک چاقوی تیز و خیس به چهار قسمت برش داده و هر قسمت را برای یک نفر داخل ظرف دلخواه به کمک سس سویا سرو کنید.
شما میتوانید این غذای دریایی خوشمزه را که حاوی مواد غذایی غنی و مفید است به عنوان وعده اصلی ناهار یا شام میل کنید.
همانطور که میدانید جزء خوراک سبزیجات و غذاهای دریایی طبقهبندی میشود که برای رژیم غذایی شما و کاهش وزن هم بسیار موثر است.