لاته رز وانیلی
مواد تشکیل دهنده:
- 1/3 فنجان اسپرسو یا قهوه برشته تیره، دم شده از *K-cup
- 1/2 فنجان شیر رز وانیلی
- 1/2 قاشق چایخوری گلبرگ های رز خشک شده مناسب غذایی – برای تزئین
روش:
1. شیر وانیلی رز از پیش آماده شده را در قابلمه ای روی حرارت متوسط اضافه کنید و به شدت هم بزنید تا داغ شود و به غلظت کف آلود برسد
2. 3 اونس قهوه دم کرده را به یک لیوان اضافه کنید، سپس شیر کف کرده را روی آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شود. در صورت تمایل با گلبرگ های رز خشک شده تزئین کنید
دستور پخت ارائه شده توسط Nutribullet