والک پلو
مواد لازم برای تهیه والک پلو
نمک به مقدار لازم
روغن 3 تا 4 قاشق سوپخوری
بهترین طرز تهیه والک پلو
یکی از گیاهان کوهی که خواص بسیار زیادی دارد و با استفاده از آن می توانید یک غذای خوشمزه و لذیذ تهیه کنید “والک” است که با استفاده از این گیاه می توانید یک پلو خوشمزه به اسم والک پلو تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.
در ادامه با طرز تهیه والک پلو آشنا خواهید شد و مواد مواد لازم برای تهیه والک پلو را مشاهده خواهید کرد که البته مقدار موادی که تعیین شده برای 4-5 نفر تدارک دیده شده است و اگر بخواهید برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر این غذای خوشمزه را تهیه کنید باید حتماً با رعایت نسبت ها مقدار سایر مواد را تغییر دهید تا طعم نهایی مطلوب و دلپذیر باشد.
دستور پخت والک پلو
در اولین مرحله برای تهیه والک پلو باید برنج را خوب بشویید و با مقداری آب و نمک چند ساعت بخیسانید. حداقل 4 ساعت در خیس بماند. پس از آن باید والک ها را هم به خوبی بشویید و داخل صافی بریزید تا آب اضافه آن برود و بعد آنها را به صورت درشت خرد کنید.
سپس داخل یک قابلمه متناسب با تعداد نفرات دو لیتر آب بریزید و آب برنج که از قبل با نمک خیسانده بودید را خالی کنید و برنج را به همراه روغن مخصوص پخت و پز و والک هایی که درشت خرد کرده بودید داخل قابلمه بریزید و شعله آن را زیاد کنید تا بجوشد و از حالت استخوانی فاصله بگیرند و باید صبر کنید تا آب برنج ها کشیده شود و بعد از اینکه آب برنج کم شد و جمع شد باید شعله را کم کنید و دم کنی قابلمه را بگذارید تا پلو شما با شعله ملایم بپزد و جا بیفتد.
برای اینکه عطر و طعم بهتری در والک پلو بیفتد می توانید کمی سیر تازه هم به آن اضافه کنید که معمولاً این غذا را در کنار گوشت مغز ران گوسفند سرو می کنند و می توانید با استفاده از ادویه گوشت را به صورت ساده بپزید و در کنار غذا میل کنید.
همان طور که گفته شد گیاه والک خواص غذایی بسیار زیادی دارد که از جمله آن به اشتها آور بودن گیاه می توان اشاره کرد و باعث افزایش ادرار می شود. خواصی که در این گیاه وجود دارد باعث از بین بردن حالت اسیدی در خون میشود و برای سرگیجه بسیار مناسب است و این گیاه را می توانید به صورت کوبیده شده هم روی کورک بگذارید یا برای درمان آبسه هم مفید است و منبع کاملی از ویتامین c می باشد و می توانید با خوردن این غذا به مقدار زیادی از نیاز بدن خود به این ویتامین پاسخ دهید.
این غذا جزو پلوها و چلوها محسوب میشود که برای آماده سازی مواد اولیه آن حدودا 15 دقیقه زمان نیاز دارید و برای پختن و جا افتادن آن 45 دقیقه زمان کافی است و میتوانید به عنوان وعده غذایی اصلی در شام یا نهار آن را تهیه نموده و میل کنید.