کازان کباب ترکیه ای
مواد لازم برای تهیه کازان کباب ترکیه ای
یکی از کباب های محبوب ترکی که طعم و ظاهر متفاوتی دارد و با استفاده از گوشت و بادمجان تهیه می شود کازان کباب است. اگر به ترکیه سفر کردید حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید و یک طعم ماندگار را برای خود رقم بزنید.
این غذا جزو غذاهای نونی محسوب می شود اما اگر مایل باشید می توانید آن را با انواع برنج کته یا آبکشی هم سرو کنید و ذائقه شما تعیین کننده خواهد بود.
در این مطلب مواد لازم برای تهیه کازان کباب ترکیه ای را به شما معرفی خواهیم کرد و سپس طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای را به شما آموزش خواهیم داد.
در نظر داشته باشید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه در نظر گرفته شده است تا طعم نهایی این کباب مانند غذایی باشد که آشپزهای ترک تهیه می کنند.
اگر خواستید مقدار بیشتری از این کباب تهیه کنید باید با رعایت همین نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.
این مقدار مواد اولیه که مشاهده نمودید کازان کباب ترکی برای 4 نفر را فراهم می کند.
بهترین طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای
در اولین مرحله برای تهیه این غذا باید یک ماهی تابه را روی شعله کم بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید تا گرم شود.
سپس رب گوجه فرنگی را داخل روغن داغ ریخته و تفت بدهید و وقتی بوی خامی آن گرفته شد کمی آب به آن اضافه نمایید و منتظر بمانید تا به جوش برسد.
حالا باید آب لیموها را بگیرید و داخل آن بریزید.
داخل یک ظرف گوشت چرخ کرده و پیاز رنده بدون آب و نمک و فلفل بریزید و با هم ورز بدهید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
پس از آن باید بادمجان ها را تهیه کنید. برای این منظور نباید انتهای بادمجان ها را برش بدهید و فقط اضافه های آن را بردارید.
بعد با کمک چاقویی بادمجان ها را تا نصفه برش بزنید تا بتوانید مواد گوشتی را درون آن بریزید.
اکنون بادمجان ها را درون کمی روغن تفت بدهید و سپس مقدار دلخواه از مواد گوشتی که ورز داده بودید درون حفره های برش زده بادمجان بریزید و آن را داخل سسی که تهیه کرده بودید بریزید.
برای پختن کازان کباب باید در ظرف را نیمه باز بگذارید و 30 دقیقه منتظر بمانید تا درون سس بپزد و جا بیفتد.
این کباب خوشمزه را می توانید به عنوان وعده غذایی اصلی در شام یا نهار میل نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.