سالاد گوجه فرنگی و شلیل
مواد تشکیل دهنده:
- 500 گرم گوجه فرنگی مخلوط
- شلیل زرد 300 گرم
- 200 گرم مردانا تازه
- 3 قاشق چایخوری روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید با کیفیت بالا
- مخلوط ادویه زعتر (فندق، سماق و پونه کوهی خشک)، نمک دریا
روش:
1. شلیل ها را نصف کرده و در فر با درجه سانتی گراد به مدت دقیقه گریل کنید
2. در همین حین، گوجهفرنگیها را به چهار قسمت زیبا برش داده و با شلیل کبابی و موزارلا در بشقابهای زیبا بچینید
3. برای پایان، نمک، مخلوط زعتر، روغن زیتون و سرکه را قبل از سرو اضافه کنید
دستور غذايي ارائه شده توسط زیمنس