کوفته تبریزی گیاهی
مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی گیاهی
کوفته تبریزی که جزو غذاهای محلی و سنتی مردم تبریز است در دسته غذاهای محبوب و پر طرفدار ایرانی قرار می گیرد که خیلی از افرادی که دارای رژیم غذایی هستند و می خواهند کالری کمتری دریافت کنند، یا حتی گیاهخواران، برای خوردن این غذا دچار مشکل می شوند و نمی توانند پاسخی به میل خود بدهند.
این افراد می توانند کوفته تبریزی گیاهی تهیه کنند و از خوردن آن لذت ببرند. برای تهیه کوفته تبریزی گیاهی نیازی به انواع گوشت ندارید.
برای اینکه کیفیت و طعم کوفته شما بهتر باشد باید از شب قبل لپه ها را بخیسانید و با مقداری آب آن ها را بپزید.
برنج را هم به صورت جدا باید بپزید و با لپه ها چرخ کنید تا یکدست شوند و سپس سبزی ها باید ریز خرد شوند.
در این مطلب مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی گیاهی را به شما معرفی خواهیم کرد و سپس طرز تهیه کوفته تبریزی گیاهی را به شما آموزش خواهیم داد.
این مقدار مواد اولیه کوفته تبریزی گیاهی برای 6 نفر را فراهم می کند و اگر بخواهید آن را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با توجه به نسبت های دقیقی که بین مواد اولیه در نظر گرفته شده است، مقدار مواد اولیه را تغییر دهید تا طعم نهایی غذا خوشمزه و دلچسب باشد.
بهترین طرز تهیه کوفته تبریزی گیاهی
به منظور تهیه کوفته تبریزی گیاهی باید ابتدا لپه ها را خوب پاک و تمیز کنید و از چند ساعت قبل بخیسانید و تا زمان استفاده دو الی سه مرتبه آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
سپس با کمی آب آن را داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا بپزد.
سبزی ها را هم باید خوب تمیز کرده و بشویید و به اندازه ریز خرد کنید.
پس از آن باید برنج را بپزید و با آرد نخودچی، لپه، کمی نمک و فلفل و زردچوبه و زیره سیاه چرخ نمایید.
اکنون باید سبزی ها را هم به مواد چرخ شده اضافه کنید و ورز بدهید.
هنگامی که مواد کاملا به خورد هم رفتند، به اندازه یک گلوله نسبتا بزرگ از آن را کف دستتان بگذارید و گرد کنید.
گوجه فرنگی ها را هم رنده کرده و با کمی آب و نمک و فلفل ترکیب و مخلوط نمایید ک روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا به جوش برسند و کوفته های فرم گرفته را داخل سس نسبتا غلیظی قرار بدهید و شعله را کمتر کنید تا آرام بجوشند و به تدریج بپزد و جا بیفتد.
وقتی کوفته تبریزی گیاهی شما آماده شد ان را با روغن زیتون سرو نمایید و در کنار سبزی یا ترشی نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.