دوکا لاته شیرین
مواد تشکیل دهنده:
- OL Volluto یا VL Il Caffe یا Nespresso Coffee Pro Congo Organic 40 ml
- 10 گرم پسته
- 10 گرم بادام خلال شده
- 10 گرم نارگیل خرد شده
- 1 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
- ¼ قاشق چایخوری دارچین
- 30 میلی لیتر شیر تغلیظ شده
- 200 میلی لیتر شیر
روش:
1. دوکا را با برشته کردن آجیل و نارگیل در تابه درست کنید تا معطر شود
2. بگذارید خنک شود و با شکر و دارچین در آسیاب ادویهای درشت خرد کنید
3. شیر تغلیظ شده را در یک لیوان بریزید
4. شیر را در Aeroccino کف کرده و روی لیوان شیر تغلیظ شده بریزید
5. قهوه (اسپرسو) را در لیوان روی شیر دم کنید
6. با دوکای شیرین بپاشید (از باقی مانده دوکا برای پاشیدن بستنی یا دسرها استفاده کنید)
دستور پخت ارائه شده توسط Nespresso