Recipes, پیش غذا

بروشتا تابستانی

بروشتا تابستانی

بروشتا تابستانی

مواد تشکیل دهنده:

برای بروشتا

  • 2 تکه نان خمیر مایه
  • 1 عدد لیمو
  • 10 عدد کدو حلوایی بچه
  • 4 حبه سیر
  • 1 مشت موشک
  • ¼ دسته جعفری
  • ¼ دسته نعناع
  • روغن زیتون 250 میلی لیتر
  • 2 قاشق غذاخوری پکورینوی رنده شده
  • روغن زیتون 250 میلی لیتر

برای ریکوتای خانگی

  • 500 میلی لیتر شیر
  • 1 عدد لیمو

روش:

1. برای تهیه ریکوتا شیر را در قابلمه بریزید. شیر را به دمای 85 درجه برسانید (دقیقا قبل از اینکه بجوشد) سپس آب لیمو را اضافه کنید تا شیر شکافته شود

2. یک بار هم بزنید، بگذارید 5 دقیقه بماند سپس شیر را صاف کنید (آب پنیر را بگیرید تا بعدا استفاده کنید – ما دوست داریم سیب زمینی را در خودمان بپزیم!)

3. 500 میلی لیتر شیر با آب 1 لیمو  خمیر می شود

4. روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید و کدو حلوایی بچه را با یک قاشق چایخوری سیر له شده تفت دهید تا ترد شود

5. کدو حلوایی را بردارید و در همان ماهیتابه، نان را از دو طرف در روغن روی کدو سرخ کنید تا ترد و طلایی شود. از ماهیتابه بردارید و بروسکتای ترد را با سیر تازه بمالید

6. بروسکتا را در بشقاب سرو بریزید، با قاشق روی ریکوتا قرار دهید، جعفری، نعناع و راکت را با کدو حلوایی سرخ شده و پکورینوی رنده شده اضافه کنید

دستور غذايي ارائه شده توسط Smeg

دیدگاهتان را بنویسید