کدو شکم پر
مواد لازم برای تهیه کدو شکم پر
کره 2 قاشق غذاخوری
معمولا افرادی که به دنبال یک برنامهریزی دقیق و حساب شده برای برنامه غذایی خود هستند و میخواهند رژیم غذایی آنها به نحوی باشد که کاهش وزن و تناسب اندام داشته باشند، همیشه برای انتخاب غذا دچار سردرگمی می شوند. زیرا خیلی از غذاهای رژیمی خوشمزگی و لذت غذاهای دیگر را ندارند و خیلی زود آنها را دلسرد می کنند؛ ولی ما به شما غذاهای رژیمی را آموزش می دهیم که علاوه بر اینکه کالری کمی دارند و باعث کاهش وزن شما می شوند، طعم بسیار لذیذ و دلچسبی دارند که نه تنها از خوردن آنها دلسرد نمی شوید بلکه می توانید رژیم خود را به راحتی دنبال کرده و علاوه بر آن مواد غذایی مورد نیاز و مفید را به بدنتان برسانید.
یکی از این غذاهای رژیمی و خوشمزه کدوی شکم پر است که در این مطلب تصمیم داریم شما را با مواد لازم برای تهیه کدوی شکم پر آشنا کنیم تا آنها را آماده کنید .
سپس به شما طرز تهیه کدوی شکم پر را آموزش میدهیم. توجه داشته باشید که نسبت بین مواد اولیه به طور دقیق انتخاب شده و این مقدار مواد اولیه کدوی شکم پر برای 2 نفر را فراهم میکند. اگر تصمیم داشتید که این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن این مقدار مواد اولیه و نسبتی که بین آنها قرار گرفته، مقدار آنها را ضرب یا تقسیم کرده و این غذا را برای تعداد نفرات دلخواه خود تعیین کنید تا طعم نهایی غذای شما همان چیزی باشد که انتظارش را دارید.
بهترین طرز تهیه کدو شکم پر
به منظور تهیه کدوی شکم پر باید در اول کار فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا فضای داخلی آن گرم شده و آماده قرار گرفتن غذای شما باشد.
برای شروع کار باید کدوها را شسته و انتهای آن ها را ببرید و به شکل طولی آنها را برش بزنید و داخل آن را با کمک قاشق خالی کرده و کمی فلفل و نمک داخل آن بزنید.
حالا باید یک ظرف دیواره دار را انتخاب کرده و داخل آن را چرب کنید و کدوها را درون آن قرار دهید و به سراغ تهیه مواد داخلی کدو ها بروید.
برای این منظور باید یک ظرف دیگر را روی شعله گاز قرار داده و داخل آن کره بیندازید تا ذوب شود. وقتی که کره گرم شد، سیر و پیاز را خرد کرده و درون آن تفت دهید.
سپس کدوهایی که تراشیده شده بودید را در کنار پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر پیدا کند.
هنگامی که کدوها طلایی رنگ شدند، کمی نمک و فلفل و خرده نان هم به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آنها را با هم تفت بدهید و بعد از روی حرارت گاز بردارید و موادی که آماده کرده اید را به طور مساوی داخل کدوهایی که خالی شده بود بریزید.
کمی از پنیر موزارلای رنده شده روی کدو قرار داده و ظرف حاوی کدوها را داخل فر بگذارید که به مدت 10 دقیقه کدوها بپزند و پنیری که روی آنها ریخته اید به رنگ طلایی در بیاید.
این غذای سالم و مقوی و خوشمزه و کم کالری که در دسته غذاهای رژیمی قرار دارد را میتوانید به عنوان وعده غذایی اصلی ناهار یا شام سرو کنید و حتی میتوانید برای سحری و افطاری در ماه مبارک رمضان هم از آن استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.