غذاهای اصلی

اسفناج پلو

اسفناج پلو

اسفناج پلو

مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو

در برنامه غذایی ما ایرانی ها انواع مختلف پلو ها به چشم می خورد که طرز تهیه بسیاری از آنها را آموزش خواهیم داد. در این مطلب با طرز تهیه اسفناج پلو آشنا می شوید که دستور درست کردن این غذا کار بسیار ساده ای است و به راحتی می توانید با استفاده از مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو که در این مطلب به آن اشاره کرده ایم، این غذا را در خانه خود تهیه کرده و میل کنید.

برای آماده سازی مواد اولیه اسفناج پلو حدوداً نیم ساعت زمان نیاز دارید و به همین میزان زمان برای پختن و جا افتادن غذا به زمان احتیاج دارید و می توانید این غذا را به عنوان وعده غذای اصلی در شام یا ناهار میل کنید.

مواد لازمی که در این مطلب به آن اشاره شده برای 4 نفر تدارک دیده شده است و اگر بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با رعایت نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید تا طعم نهایی غذا محسوب و دلچسب باشد.

طرز تهیه اسفناج پلو

دستور تهیه اسفناج پلو

برای درست کردن اسفناج پلو باید در اولین مرحله برنج را به تعدادی که مد نظر دارید از چند ساعت قبل بشورید و با آب و نمک بخیسانید.

برای شروع مراحل پخت و پز باید یک ماهیتابه را روی شعله گاز بگذارید و مقداری روغن داخل آن بریزید و وقتی که داغ شد، اسفناج های خرد شده را درون تابه ریخته و در روغن تفت دهید و تا جایی ادامه دهید که آب اسفناج کاملاً کشیده شود و سرخ شود.

دستور تهیه اسفناج پلو

حالا باید آب برنجی که خیسانده بودید را هم خالی کنید و یک قابلمه حاوی آب را روی شعله گاز قرار دهید و وقتی که جوش آمد، برنج خیس خورده را درون آن بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا بجوشد و نیم پز شود به طوری که برنج حالت استخوانی نداشته باشند؛ سپس آن را آبکش کنید.

در مرحله بعدی باید درون یک ظرف کمی گوشت چرخ کرده با باقیمانده اسفناج و پیاز و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی مناسب پیدا کند و بعد مایه گوشتی که درست کرده اید را به قسمت های کوچک تقسیم کنید و مثل کوفته ریزه دربیاورید و کوفته ریزه ها را درون روغن داغ سرخ کنید و بعد روی یک دستمال قرار دهید که روغن اضافی آن گرفته شود.

اسفناج پلو

سپس باید یک قابلمه را برداشته و کمی روغن کف آن بریزید و کف قابلمه سیب زمینی یا هر چیزی که برای ته دیگ در نظر دارید بچینید و بر روی آن مقداری برنج آبکش شده ریخته و یک لایه اسفناج تفت داده شده و کوفته ریزه برید و مجدداً روی آن برنج بریزید و این لایه ها را تا تمام شدن محتویات انجام دهید.

بهتر است در لایه آخر فقط برنج بریزید و کمی هم زعفران و کره در گوشه ای از قابلمه قرار دهید و در آن را بگذارید.

پلو اسفناج

در اول شعله گاز را زیاد کنید که داخل غذا بخار بپیچد و بعد شعله را پایین بکشید. حدود نیم ساعت بعد غذای شما دم کشیده و قابل سرو است.

این غذا جزو چلو و پلو محسوب می‌شود که برای آماده سازی مواد اولیه بهتر است از اسفناج تازه استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد و برنج حداقل 4 ساعت در خیس بماند.

تزیین اسفناج پلو

 

حتما بخوانید : سالاد الویه

دیدگاهتان را بنویسید