مواد لازم برای تهیه کیک وانیلی ساده
نمک : 1/2 قاشق چایخوری
کیک وانیلی خانگی طرز پخت بسیار سادهای دارد و برای تهیه این کیک نیازی نیست که مواد اولیه زیادی تهیه کنید و خیلی راحت این کیک تهیه میشود و میتواند پایه تهیه انواع کیک های مهمانی ها و مجالس شما باشد و طعم بسیار خوبی هم دارد.
البته شما برای تهیه یک کیک می توانید از پودر کیک وانیلی آماده هم استفاده کنید ولی اگر تمایل داشتید خودتان از ابتدا کیک را تهیه کنید میتوانید طرز تهیه کیک وانیلی ساده خانگی که در ادامه به آن اشاره میکنیم را مطالعه کنید و تمام مراحل را با ما پیش بیاید.
شما میتواند کیک ساده وانیلی را به عنوان دسر و یا در وعده صبحانه و عصرانه در کنار نوشیدنیهای گرم میل کنید.
در این مطلب مواد لازم برای تهیه کیک وانیلی اسفنجی را مشاهده کردید که این مقدار مواد اولیه برای 8 نفر مناسب است و اگر دقت کنید نسبت بین مواد اولیه با نسبت های دقیقی کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا کیفیت کیک بهتر باشد و طعم آن خوب باشد.
اگر خواستید کیک را در ابعاد بزرگتر یا کوچکتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت های بین مواد اولیه مقدار آنها را کاهش یا افزایش دهید. در ادامه طرز تهیه کیک وانیلی ساده را مشاهده خواهید کرد.
بهترین طرز تهیه کیک وانیلی ساده
به منظور تهیه کیک وانیلی ساده اول باید یک قالب مناسب را انتخاب کنید و دیوارها و کف قالب را با روغن چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
برای شروع مراحل کار ابتدا باید داخل یک ظرف آرد و نمک و بیکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کرده و مخلوط کنید و آنها را از صافی عبور دهید تا کیک شما بهتر پف کند.
در مرحله بعدی باید شکر و کره را داخل یک ظرف مناسب بریزید و با کمک همزن خوب هم بزنید که تغییر رنگ پیدا کند و حالت کشدار داشته باشد.
سپس تخممرغ ها را طی چند مرحله به مایه کیک خود اضافه کنید و هم بزنید. هنگامی که آخرین تخم مرغ را داخل آن ریختید، هم زدن را ادامه دهید تا مواد کاملاً یکدست شوند.
بهتر است در سه نوبت آرد را کم کم به مایه کیک اضافه کنید و همزمان شیر را در دو نوبت به مایه کیک اضافه کنید و آنها را خوب هم بزنید و در نهایت آرد را داخل آن بریزید و مجدداً هم بزنید تا همه با یکدیگر ترکیب و یکدست شوند.
حالا میتوان گفت که مواد کیک ساده وانیلی شما آماده شده و باید این مواد را داخل قالبی که چرب کرده بودید یا کاغذ روغنی انداخته بودید بریزید و سطح آن را صاف کنید که حدود 30 دقیقه تا 45 قالب کیک به همراه محتویات آن درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می گیرد تا اینکه کیک شما بپزد.
بهتر است در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک کم نشود.
برای اینکه بتوانید متوجه شوید کیک پخته بعد از 30 دقیقه در فر را باز کنید و یک خلال دندان داخل آن فرو ببرید. اگر هنگامی که بیرون میکشید مواد به آن نچسبیده بود یعنی کیک شما پخته و می توانید بعد از اینکه سرد شد آن را از قالب در بیاورید و با خامه فرم گرفته، پودر پسته و انواع مواد دلخواه خود کیک را تزیین کنید.
البته مرحله تزیین کیک کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد و حتی می توانید آن را به صورت ساده میل کنید.
بهتر است از طبقه وسط فر استفاده کنید و همانطور که گفته شد به هیچ عنوان در نیم ساعت اول در فر را باز نکنید.
برای آماده سازی مواد اولیه 20 دقیقه زمان و برای پختن کیک 45 دقیقه زمان احتیاج است.