پولکی کنجدی
مواد لازم برای تهیه پولکی کنجدی
یکی از شیرینی ها و سوغاتی های معروف اصفهان پولکی است که بصورت کنجدی و نارگیلی تهیه میشود.
پولک کنجدی و نارگیلی با عنوان سوغاتی از شهر اصفهان به شهرهای دیگر فرستاده می شود و شما خودتان هم می توانید در خانه این خوراکی خوشمزه را تهیه کنید و در کنار چای نوش جان کنید.
این شیرینی طعم بسیار جذابی دارد و طرز تهیه آن هم بسیار ساده است؛ کافیست مواد لازم برای تهیه پولکی کنجدی را بشناسید و با آماده سازی آنها و مطالعه طرز تهیه پولکی کنجدی، این شیرینی را تهیه کنید.
به همین منظور در ادامه طرز تهیه پولکی کنجدی را به شما آموزش خواهیم داد.
بهترین طرز تهیه پولک کنجدی
برای تهیه پولکی کنجدی باید ابتدا یک تابه نسوز برداشته و روی شعله ملایم گاز قرار دهید و هنگامی که تابه داغ شد شکر را در آن بریزید تا آب شود.
در همین مدت که شکر آب می شود باید آن را هم بزنید ولی هنگامی که ذوب شد باید دائماً آن را هم بزنید و شعله گاز را به تدریج کمتر کنید تا شکر نسوزد.
هنگامی که شکر آب شد و یک مایه صافی حاصل شد باید کمی هل و کنجد را درون آن بریزید و از روی شعله گاز بردارید و شکر و کنجد را با یکدیگر ترکیب کنید.
سپس باید کف سینی استیل را چرب کنید و به هر مدل دلخواهی که میخواهید مایه پولکی را روی سینی بریزید تا خنک شود و سپس آن را از سینی جدا کنید.
برای تمیز شدن قاشق ها و تابه هایی که شکر به آن ها چسبیده باید آنها را داخل آب بیندازید و روی شعله گاز قرار دهید تا راحت تر تمیز شوند.