کیک شنی
مواد لازم برای تهیه کیک شنی
آرد دولیوان دسته دار فرانسوی +دوقاشق
یکی از کیک های خوش طعم و فوقالعادهای که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید کیک شنی است که معمولا روکش پودر نارگیل یا شیر عسلی دارد که مانند شن روی کیک قرار می گیرد و کیک شما را لذیذتر می کند.
شما می توانید برای پذیرایی از مهمانانتان یا در مجالس مختلف این کیک را تهیه کنید. در این مطلب مواد لازم برای تهیه کیک شیرینی را مشاهده می کنید و سپس طرز تهیه کیک شنی را به شما آموزش دهیم.
بهترین طرز تهیه کیک شنی
به منظور تهیه کیک شنی باید اول تخم مرغ ها را به همراه شکر داخل یک ظرف ریخته و حدود 7 دقیقه با همزن برقی و دور تند آن را هم بزنید.
سپس هل و وانیل را به آن اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر هم زدن را ادامه بدهید.
پس از آن روغن مایع را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. بعد شیر داغ را داخل آن بریزید تا 2 دقیقه دیگر با دور تند هم بزنید و سپس بکینگ پودر و آرد را چند مرتبه الک کرده و در سه نوبت به تدریج به مایه خود اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید تا حالت گلوله ای نداشته باشد.
سپس ته قالب کیک یا تابه پیرکس را چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی قرار دهید و مواد کیک شنی که آماده کرده اید روی آن بریزید.
فر را روی 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا فضای آن گرم و آماده شود و قالب را داخل فر بگذارید و 40 دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد.
برای تست کردن پختگی کیک یک سیخ چوبی وارد آن کنید و اگر محتویات کیک به سیخ نچسبید یعنی کیک پخته است.
برای پف کردن بیش تر کیک در 20 دقیقه ابتدایی در فر را باز نکنید.
دقت داشته باشید که همه محتویات کیک قبل از مخلوط شدن با هم باید به دمای محیط رسیده باشند و فر را تقریبا از یک ربع قبل روشن کنید تا گرم باشد.
وقتی کیک را از فر خارج کردید تا وقتی که داغ است باید شیر عسلی سرد را روی آن بریزید و با قاشق همه جا پخش کنید و پودر نارگیلی که بو داده اید را مانند شن در همه سطح کیک بپاشید و هنگامی که خنک شد آن را برش زده و سرو نمایید.