لاته کارامل نمکی
مواد تشکیل دهنده:
- 1/3 فنجان اسپرسو یا قهوه برشته تیره، دم شده از *K-cup
- 1//2 فنجان شیر برنج، شیرین نشده یا شیر دلخواه
- 1/4 فنجان خامه کاراملی
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
روش:
1. شیر برنج را در یک قابلمه کوچک روی اجاق گاز گرم کنید و به شدت هم بزنید تا به غلظت کفآلود برسد
2. ¼ فنجان کرم کارامل را با همان تکنیک کف کنید
3. در یک لیوان، 3 اونس قهوه دم کرده و شیر برنج را با هم مخلوط کنید، سپس با کرم کارامل بریزید.
دستور پخت ارائه شده توسط Nutribullet