خورشت به
مواد لازم برای تهیه خورشت به
شکر : یک قاشق غذاخوری
یکی از خوشمزه ترین غذاهای پاییزی که جزو غذاهای رسمی محسوب میشود و میتوانید آن را برای مهمانی ها و مجالس خود تهیه کنید خورشت به است که برای تهیه این خورشت خوشمزه به مقدار مشخصی به و آلو احتیاج دارید و مقداری هم شکر برای تهیه خورشت داخل آن می ریزند.
این خورش را می توانید به عنوان وعده غذایی اصلی در ناهار یا شام تهیه کنید و برای مهمانی ها و مجالس خود هم آن را تدارک ببینید.
خورشت به اصالت اصفهانی دارد و پیش تر اصفهانیها خورشت به را متعلق خود می دانستند؛ اما حالا این غذا را در بیشتر شهر ها تهیه می کنند.
در این مطلب مواد لازم برای تهیه خورشت به را معرفی خواهیم کرد و پس از آن طرز تهیه خورشت به را مشاهده خواهید کرد.
دقت داشته باشید نسبت های دقیقی بین مواد اولیه در نظر گرفته شده تا خورشت به شما مانند خورشت به اصفهانی ها خوش طعم و با کیفیت باشد.
این مقدار مواد اولیه خورشت به برای 5 نفر را فراهم می کند و در صورتی که بخواهید این خورش را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید می توانید با در نظر گرفتن نسبت بین مواد اولیه مقدار آنها را تغییر دهید تا خورشت خوشمزه تری داشته باشد.
بهترین طرز تهیه خورشت به
به منظور تهیه خورشت به باید گوشت را خرد کنید طوری که اندازه های آن نه خیلی درشت و نه خیلی ریز باشد و لقمه ای خرد کنید.
سپس مقداری روغن داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید. هنگامی که گرم شد مقداری گوشت را داخل آن تفت دهید تا آب اضافی کشیده شود و سپس میوه به را پوست کنده و حبهای به اندازه قندهای درشت خرد کرده و داخل قابلمه بریزید و با گوشت تفت دهید. برای جلوگیری از سیاه شدن به میتوانید مقداری آبلیمو داخل آن بریزید.
پیازها را به باید به شکل خلالی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند.
سپس گوشت را به آن اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و پودر سیر روی آن بپاشید تا بوی زهم گرفته شود و سپس تفت بدهید.
هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد باید مقداری هم زردچوبه به آن اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.
پس از آن یک لیتر آب را داخل قابلمه بریزید و شعله را ملایم کنید تا گوشت با پیاز و ادویه جاتی که تفت داده شده بود به تدریج بپزند.
هنگامی که گوشت پخت باید رب گوجه فرنگی را داخل ظرفی جدا تفت بدهید و بعد درون آب گوشت بریزید و کمی به خرد شده و آلو بخارا و دارچین داخل قابلمه بریزید.
اگر آلوها سفت هستند بهتر است دو ساعت قبل از اینکه آن را داخل خورش بریزید داخل مقداری آب سرد خیس کنید و بعد آب آن را خالی کنید و درون خورش بریزید.
در صورتی که تمایل داشتید خورشت به مزه ملس داشته باشد می توانید یک قاشق شکر داخل آن بریزید و وقتی که پختن خورشت تمام شد و جا افتاد کمی زعفران دم کرده داخل آن بریزید تا عطر و طعم غذا بیشتر شود.
بعد از گذشت 30 دقیقه خورش شما جا می افتد و میتوانید آن را از روی حرارت بردارید تا به هایی که داخل خورشت قرار دارد له نشود.
اکنون خورشت به اصفهانی شما تهیه شده و میتوانید آن را در کنار انواع برنج کته یا برنج آبکشی نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.