سوپ کدو حلوایی با ادویه تایلندی
مواد تشکیل دهنده:
- 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل ارگانیک
- 5 قاشق غذاخوری خمیر کاری قرمز تایلندی
- 100 گرم کره، کدو پوست کنده شده مکعبی
- 4 فنجان آب مرغ
- 2/3 فنجان شیر نارگیل
- 2 قاشق غذاخوری سس ماهی برای طعم دادن (دل بخواه)
- برگ لیموترش، فلفل چیلی و بادام هندی بوداده خرد شده برای تزئین
- قارچ
روش:
1. روغن نارگیل را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. خمیر کاری قرمز را اضافه کنید و با هم زدن به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که معطر شود و بپزید
2. کدو حلوایی و استاک را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را تا متوسط کم کنید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کدو حلوایی نرم شود بجوشانید. کنار بگذارید و بگذارید خنک شود تا بخار از سوپ خارج نشود
3. 1/2 فنجان شیر نارگیل را رزرو کرده و کنار بگذارید. باقیمانده شیر نارگیل را به مخلوط کدو حلوایی اضافه کنید. یک سوم مخلوط کدو حلوایی را داخل پارچ مخلوط کن بریزید و درب آن را محکم کنید
4. مواد را هم بزنید به مدت 10-15 ثانیه یا تا زمانی که یکدست شود این کار را ادامه دهید. مخلوط را به قابلمه برگردانید. با باقی مانده مخلوط تکرار کنید. سس ماهی را اضافه کنید و در صورت لزوم دوباره گرم کنید
5. بین کاسه های سرو تقسیم کنید. با شیر نارگیل رزرو شده بریزید. با برگ لیموترش، بادام هندی و فلفل قرمز و یا با تکه های لیموترش تزیین کنید و سرو کنید