مواد لازم برای تهیه مجور کدو
غذاهای محلی استان کرمان معمولا طعم فوق العاده و طبع گرمی دارند. یکی از این غذاهای محلی و سنتی کرمان که خاص مردم بومی شهر کرمان است مجور کدو می باشد که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و میتوانید این غذای محلی کرمانی خوشمزه را به عنوان وعده غذایی اصلی در ناهار یا شام سرو کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
علاوه بر آن می توانید این غذا را به عنوان پیش غذا و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان سحری یا افطاری تهیه کنید.
برای آماده سازی مواد اولیه به 15 دقیقه زمان نیاز دارید و برای پختن و جا افتادن غذا به 30 دقیقه زمان احتیاج دارید.
اگر دقت کرده باشید مواد اولیه با نسبت های دقیقی کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا غذای خوش طعم تری به شما تحویل بدهند.
این مقدار مواد اولیه مجور کدو برای 6 نفر را فراهم میکند و اگر بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت های بین مواد اولیه مقدار آنها را کاهش یا افزایش بدهید. در ادامه طرز تهیه مجور کدو را به شما آموزش می دهیم.
بهترین طرز تهیه مجور کدو
به منظور تهیه این غذای محلی کرمانی بعد از اینکه کدوها را شستید باید آنها را رنده کرده و سپس داخل آنها تخم مرغ بشکنید و هم بزنید.
سپس آرد گندم و شوید را با یکدیگر ترکیب کرده و داخل ظرفی که کدوهای رنده شده و تخم مرغ داخل آن بود بریزید و پنیر را هم داخل آنها رنده کنید و کمی نمک و فلفل و همه محتویات را خوب با هم هم بزنید تا یکدست و یکنواخت شوند.
در مرحله بعدی باید یک ظرف مناسب فر انتخاب کنید و کف و دیواره های آن را چرب کنید و موادی که تهیه کرده بودید را درون آن بریزید.
سپس ظرف را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا نیم ساعت بماند تا جایی که روی محتویات شما طلایی رنگ شود. این حالت یعنی مجور کدو شما آماده شده و می توانید آنرا با انواع مختلف نان، سبزیجات و ترشی نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.