پیراشکی اسفناج پفکی
مواد تشکیل دهنده:
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 500 گرم برگ بچه اسفناج
- 1 پیاز، ریز خرد شده
- 1 حبه سیر، له شده
- پوست 1 لیمو
- 2 قاشق غذاخوری جعفری تخت تازه خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری نعنای تازه خرد شده
- 250 گرم پنیر ریکوتا
- جوز هندی تازه
- نمک و فلفل
- 2 ورقه پفک رول شده آماده
- 1 تخم مرغ زده شده، برای شستن تخم مرغ
روش:
1. اسفناج را با قدرت 1000 وات به مدت 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید. در یک آبکش روی سینک قرار دهید و مایع اضافی را تخلیه کنید.
2. روغن را در تابه ای روی اجاق القایی گرم کنید و پیاز و سیر را تفت دهید تا نرم شوند.
3. اسفناج، سبزی، پیاز، پوست لیمو و پنیر را در یک کاسه مخلوط کنید. با نمک، فلفل و جوز هندی مزه دار کنید.
4. سطح کار خود را کمی آرد پاشی کنید و هر ورق خمیر پفکی را به ضخامت یک سکه 2 یورو باز کنید. هر ورق را به 9 مربع برش دهید.
5. یک قاشق از مخلوط اسفناج را در وسط هر مربع قرار دهید.
6. کنار هم جمع شده و لبه های هر مربع را به گونه ای خرد کنید که شبیه یک کیف پول شود.
7. روی سینی فر قرار دهید و با برس تخم مرغ را روی ـن بمالید.
8. به مدت 22 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
دستور غذايي ارائه شده توسط Miele