Recipes, پیش غذا

کیف پول پفکی

کیف پول پفکی

پیراشکی اسفناج پفکی

مواد تشکیل دهنده:

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 500 گرم برگ بچه اسفناج
  • 1 پیاز، ریز خرد شده
  • 1 حبه سیر، له شده
  • پوست 1 لیمو
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری تخت تازه خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری نعنای تازه خرد شده
  • 250 گرم پنیر ریکوتا
  • جوز هندی تازه
  • نمک و فلفل
  • 2 ورقه پفک رول شده آماده
  • 1 تخم مرغ زده شده، برای شستن تخم مرغ

روش:

1. اسفناج را با قدرت 1000 وات به مدت 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید. در یک آبکش روی سینک قرار دهید و مایع اضافی را تخلیه کنید.

2. روغن را در تابه ای روی اجاق القایی گرم کنید و پیاز و سیر را تفت دهید تا نرم شوند.

3. اسفناج، سبزی، پیاز، پوست لیمو و پنیر را در یک کاسه مخلوط کنید. با نمک، فلفل و جوز هندی مزه دار کنید.

4. سطح کار خود را کمی آرد پاشی کنید و هر ورق خمیر پفکی را به ضخامت یک سکه 2 یورو باز کنید. هر ورق را به 9 مربع برش دهید.

5. یک قاشق از مخلوط اسفناج را در وسط هر مربع قرار دهید.

6. کنار هم جمع شده و لبه های هر مربع را به گونه ای خرد کنید که شبیه یک کیف پول شود.

7. روی سینی فر قرار دهید و با برس تخم مرغ را روی ـن بمالید.

8. به مدت 22 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

دستور غذايي ارائه شده توسط Miele

دیدگاهتان را بنویسید