مواد لازم برای تهیه ترشی بندری
ترشی بندری از جمله ترشی های تند و لذیذی است که می توانید خودتان در خانه آن را تهیه کنید و در کنار انواع غذاها میل کنید. برای تهیه این ترشی، فلفل و تمر هندی زیادی استفاده میشود. به همین دلیل طعم بسیار تند و جذابی دارد و جزو بهترین چاشنی هایی است که می توانید در پذیرایی از میهمانان تان کنار انواع غذاها سرو کنید. البته با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان و افرادی که این ترشی را مصرف میکنند میتوانید میزان فلفل آن را کمتر یا بیشتر بریزید.
در این مطلب مواد لازم برای تهیه ترشی بندری را به شما معرفی می کنیم که با آنها آشنا شوید و بتوانید خودتان این ترشی را در خانه تهیه کنید. پس از آن طرز تهیه ترشی بندری را به شما آموزش می دهیم.
این مقدار مواد اولیه که مشاهده شد ترشیبندری برای 6 نفر را فراهم می کند و تقریباً به اندازه یک شیشه کوچک به شما ترشی می دهد. اگر خواستید این ترشی را در حجم کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت های بین مواد اولیه مقدار آنها را کاهش یا افزایش بدهید. در ادامه طرز تهیه ترشی بندری را به شما آموزش خواهیم داد.
بهترین طرز تهیه ترشی بندری
به منظور تهیه ترشی بندری باید گشنیز را پاک کنید و خوب بشویید و درون یک آبکش بریزید تا آب اضافی بیرون برود و آنها را روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا کاملا خشک شود و بعد خردشان کنید.
سپس بادمجانها را هم یکی در میان پوست بگیرید و به اندازه های دلخواه آنها را خرد کنید و بعد از اینکه شستید روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شود.
حالا باید سیر، پیاز و سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و خشک کنید و روی پارچه ای پهن کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
گشنیز و برگ های جوان کرفس را هم خرد کنید و ساقه آنها را به شکل نگینی و جدا خرد کنید. سپس همه این محتویات باید روی پارچه پهن شوند تا کاملا خشک شوند، چون اگر محتویات تشکیل دهنده ترشی رطوبتی داشته باشند ترشی خیلی زود کپک میزند.
در همین حین که سبزی ها در حال خشک شدن هستند به سراغ تمرهندی بروید و آن را با مقداری آب جوشیده مخلوط کنید و از صافی رد کنید و بعد آن را با بادمجان هایی که خرد کرده اید به همراه سرکه درون یک قابلمه ریخته و روی شعله گاز بگذارید تا بادمجان ها بپزند طوری که نرم شوند، ولی نباید بیش از حد بپزند چون باعث له شدن آنها می شود.
در همین حین باید به همراه ادویه، سبزی معطر خشک شده را با یکدیگر مخلوط کرده و داخل قابلمه بادمجان ها بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر ترکیب و یکدست شوند و بعد شعله را خاموش کنید و ترشی را به همان حال بگذارید که سرد شود و بعد شیشه هایی که برای ریختن ترشی در نظر گرفته اید را تمیز بشویید و خشک کنید.
هنگامی که کاملاً خشک و بدون رطوبت بود ترشی آماده شده را داخل شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید و داخل یخچال نگهدارید تا ترشی برسد.
تقریباً 10 روز تا 2 هفته برای رسیدن ترشی زمان نیاز است و برای آماده سازی مواد اولیه 40 دقیقه زمان نیاز دارید.