ترشی گوجه سبز
مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه سبز
نمک به اندازه کافی
ترشی ها انواع و اقسام مختلفی دارند و تنوع زیاد آنها باعث شده که بیشتر مردم با ذائقه های مختلف بتوانند ترشی مد نظر خود را پیدا کنند و در کنار غذاهای مختلف آن را میل کنند.
یکی از ترشی های پرطرفدار و جدیدی که در بین ایرانی ها محبوبیت زیادی پیدا کرده ترشی گوجه سبز یا ترشی آلوچه است و چون گوجه سبز از میوههای فصلی محسوب میشود، معمولاً در بهار و تابستان یافت می شود و این ترشی را می توانید تنها در همین فصل ها تهیه کنید و برای تمام سال آن را نگه دارید و برای پذیرایی از مهمانان خود در مجالس مختلف از آن استفاده کنید.
برای تهیه ترشی گوجه سبز ابتدا باید مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه سبز را بشناسید و آنها را با اندازه های دقیقی که بین آنها باید رعایت شود آماده کنید.
در این مطلب مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه سبز با نسبتهای مشخصی به شما معرفی شده اند که این مواد یک شیشه کوچک ترشی گوجه سبز برای شما آماده می کنند. در صورتی که تمایل داشته باشید ترشی را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید می توانید با در نظر گرفتن نسبت های بین مواد اولیه، مقدار آنها را کاهش یا افزایش دهید.
در ادامه طرز تهیه ترشی گوجه سبز را به شما آموزش خواهیم داد.
بهترین طرز تهیه ترشی گوجه سبز
در اولین مرحله برای تهیه ترشی گوجه سبز باید ترخون ها را پاک کرده و آبکشی کنید و داخل صافی بگذارید که آب اضافی آن بیرون برود و کاملا خشک شود.
سپس گوجه سبز ها را تمیز شسته و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی بیرون رفته و خشک شوند و بعد آنها را با دستمال آشپزخانه کاملا خشک کنید و درون یک سینی برای مدت نیم ساعت بگذارید.
بهتر است یک سینی بزرگ انتخاب کنید تا گوجه سبز ها همه کنار هم باشند و روی هم قرار نگیرند تا هرچه رطوبت به بدنه آنها مانده کاملاً از بین برود؛ چون اگر حتی یک گوجه سبز رطوبت داشته باشد ترشی کپک میزند.
پس از آن باید مقداری از گوجه سبز ها را داخل شیشه بریزید و لابلای هر چند گوجه سبز مقداری ترخون بگذارید و دوباره گوجه سبز ها را بریزید و لایه لایه آنها را با ترخون قرار دهید تا تمام شود.
بعد با توجه به اندازه شیشه ترشی داخل یک کاسه سرکه بریزید و نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید. وقتی نمک داخل سرکه حل شد آن را روی گوجه سبز ها بریزید تا جایی که کمی از سرکه روی آنها باقی بماند و کاملا پوشانده شوند و بعد از حدود دو هفته به این ترشی استراحت دهید و در جای خنک و خشکی بگذارید تا جا بیفتد.
بعد از دو هفته ترشی شما رسیده و آماده شده و می توانید آن را در کنار انواع غذاهای ایرانی نوش جان کنید.