ترشی

ترشی فلفل سبز

ترشی فلفل سبز

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل سبز

نمک : به مقدار لازم

شما می توانید با استفاده از فلفل سبز ترشی خوش طعم و خوش رنگی تهیه کنید تا در کنار انواع غذاهای خود سرو کنید و پذیرایی بهتری از مهمانان خود داشته باشید.

با اینکه فلفل سبزه را می توانید به عنوان چاشنی مهم در پخت انواع غذاها استفاده کنید، ولی این خاصیت را دارد که شما بتوانید با استفاده از این ماده غذایی مفید ترشی هم تهیه کنید.

ترشی فلفل سبز

به همین منظور تصمیم داریم مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل سبز را به شما آموزش بدهیم. مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل سبز با نسبت های مشخصی کنار یکدیگر قرار گرفته اند و اگر شما هم این مقدار مواد را با یکدیگر ترکیب کنید یه شیشه کوچک ترشی فلفل سبز خواهید داشت.

در صورتی که تصمیم گرفتید این نتایج را در حجم کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت های دقیقی که بین مواد اولیه قرار داده شده مقدار آنها را کاهش یا افزایش دهید که تاثیر منفی در ظاهر یا طعم ترشی شما نداشته باشد.

در ادامه طرز تهیه ترشی فلفل سبز را به شما آموزش می دهیم که مرحله به مرحله پیش بروید و بتوانید یک ترشی حرفه ای در خانه تهیه کنید.

ترشی فلفل سبز و فلفل قرمز

بهترین طرز تهیه ترشی فلفل سبز

در اولین مرحله برای تهیه ترشی فلفل سبز باید یک قابلمه مناسب با توجه به حجم مواد خود انتخاب کنید و فلفل سبز ها را داخل آن قرار داده و مقداری آب روی آن بریزید تا حدود چهار انگشت روی فلفل ها را بگیرد و بعد قابلمه را روی شعله زیاد بگذارید تا آب به جوش برسد.

هنگامی که به جوش آمد 4 قاشق نمک هم داخل قابلمه بریزید و منتظر بمانید که نمک ها کاملاً داخل آب حل بشود.

ترشی فلفل چند جوره

سپس قابلمه ها را از روی شعله برداشته و منتظر بمانید که آب سرد شود و فلفل ها را شسته و داخل آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.

در مرحله بعدی موقعی که آب خنک شد، فلفل سبز را داخل قابلمه ریخته و در قابلمه را هم بگذارید و آنها در گوشه ای بگذارید تا یک روز کامل استراحت کند. معمولا این کار را برای از بین بردن تندی و تلخی فلفل سبز انجام می‌دهند.

بعد از اینکه یک روز تمام گذشت در قابلمه را بردارید و فلفل سبز ها را داخل آبکش بگذارید و روی آنها آب بریزید و بشویید و حدود 15 دقیقه داخل آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.

ترشی فلفل سبز تند

بعد از اینکه 15 دقیقه فلفل داخل آبکش ماند و آب اضافه بیرون رفت، آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

برای اطمینان بیشتر بهتر است فلفل ها را دانه دانه با کمک دستمال خشک کنید تا هیچ رطوبتی به آن باقی نماند. در صورت داشتن رطوبت ترشی کپک میزند.

سپس آنها را با فاصله داخل سینی بچینید و سیر را پوست گرفته و بشویید و با کمک دست آنها را خشک کنید و داخل یک بشقاب بگذارید که کاملا خشک شود و هیچ رطوبتی به آن نماند.

ترشی فلفل

بعد شیشه‌ای که برای تهیه ترشی در نظر گرفته اید را شسته و خشک کنید و در گوشه ای بگذارید که هرچه رطوبت داخل آن بوده خشک شود.

سپس یک لایه فلفل سبز داخل شیشه قرار دهید؛ پس از آن یک شاخه ترخون و دو حبه سیر روی فلفل ها بگذارید و در لایه بعدی فلفل ها را قرار دهید و باز ترخون و سیر روی آن بگذارید و تا اتمام محتویات این کار را انجام دهید تا اینکه شیشه کاملاً پر شود.

بعد مقداری سرکه سفید داخل شیشه بریزید که روی فلفل سبزها و محتویات را بگیرد و بعد در شیشه ترشی را محکم ببندید و داخل یک جای خشک و خنک مانند یخچال بگذارید که به مدت 10 روز بماند.

بعد از این مدت ترشی فلفل سبز شما آماده شده و می توانید آن را در کنار انواع غذاهای ایرانی نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

ترشی فلفل خانگی

 

حتما بخوانید : استیک بره با سس ماست

دیدگاهتان را بنویسید