موکا لاته نعناع فلفلی
مواد تشکیل دهنده:
- 1/3 فنجان اسپرسو یا قهوه برشته تیره، دم شده از *K-cup
- 1 فنجان شیر جو دوسر، شیرین نشده یا شیر دلخواه شما
- 2 قاشق غذاخوری شربت افرا
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو، شیرین نشده
- ¼ قاشق چایخوری عصاره نعناع
روش:
1. شیر جو دوسر، پودر کاکائو و شربت افرا را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط رو به پایین با هم ترکیب کنید
2. به شدت هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند، مخلوط گرم شود و مخلوط به غلظت کفآلود برسد
3. 3 اونس قهوه دم کرده را در یک لیوان بریزید، سپس عصاره نعناع را هم بزنید. با مخلوط کف کاکائو/شیر ترکیب کنید. در صورت تمایل، تراشه های شکلاتی اختیاری را روی آن قرار دهید
دستور پخت ارائه شده توسط Nutribullet