موکا کره بادام زمینی
مواد تشکیل دهنده:
- OL Firenze Arpeggio یا VL Altissio یا Nespresso Pro Ristretto 40ml
- 100 میلی لیتر شیر سرد شده
- 10 گرم شکلات شیری (55 درصد کاکائو جامد)
- 1 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی صاف
- بادام زمینی شکننده برای سرو
روش:
1. شکلات و کره بادام زمینی را در دستگاه باریستا بریزید
2. شیر و قهوه دم کرده (اسپرسو) را اضافه کنید
3. درب را ببندید و Mocha را انتخاب کنید سپس start را فشار دهید
4. در لیوان کاپوچینو بریزید و با مقداری بادام زمینی شکننده سرو کنید
دستور پخت ارائه شده توسط Nespresso