گرانول کره بادام زمینی و شکلات
مواد لازم برای تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات
عسل 1 قاشق سوپ خوری
کره 2 قاشق سوپ خوری
نمک 2 قاشق چای خوری
با استفاده از شکلات و کره بادام زمینی می توانید یک خوراکی خوشمزه تهیه کنید و آن را در فریزر نگهداری کنید تا هر وقت گرسنه شدید آن را میل کنید.
این خوراکی سرشار از مواد مغذی و مفید است که برای بدن بسیار مفید و مغذی می باشد. همچنین برای تغذیه مدرسه کودکان خود می توانید این خوراکی را تهیه کنید.
در این مطلب مواد لازم برای تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات را برای شما معرفی کرده ایم و سپس طرز تهیه کره بادام زمینی و شکلات را به شما آموزش می دهیم.
دقت داشته باشید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه در نظر گرفته شده تا خوراکی شما انسجام و کیفیت و طعم بهتری داشته باشد.
این مقدار مواد اولیه گرانول برای 16 نفر را فراهم میکند و اگر تصمیم گرفتید آن را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با رعایت نسبت های بین مواد اولیه، مقدار آنها را تغییر بدهید تا طعم گرانول و کیفیت آن چیزی باشد که انتظارش را دارید.
بهترین طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات
برای تهیه این خوراکی باید اول فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و روشن بگذارید تا فضای داخلی آن گرم و آماده باشد.
سپس درون سینی فر کاغذ فویل قرار دهید و با اسپری روغن آن را چرب نمایید و جو را داخل سینی فر چرب شده پخش کنید و 15 دقیقه آنرا درون فر بگذارید تا کاملاً برشته شود.
هنگامی که جوها برشته شدند آن ها را از فر بیرون بیاورید و منتظر بمانید تا خنک شود.
اکنون باید حرارت فر را پایینتر آورده و آن را روی دمای 300 درجه تنظیم کنید و کره بادام زمینی، شکر قهوهای، شیره، عسل و کره را با یکدیگر مخلوط کرده و روی شعله ملایم بگذارید تا کره و شکر کاملاً آب شوند.
بعد مخلوط را از روی حرارت برداشته و مقداری نمک و وانیل را داخل آن بریزید و مخلوط کنید.
سپس داخل ظرف دیگری مقداری جوانه گندم برشته شده، سریال برنج، کنجد و چوب شور را با یکدیگر ترکیب کنید و مخلوط جو را با کره بادام زمینی که آب شده ترکیب کرده و هم بزنید و مخلوط به دست آمده را کف ظرف مناسبی که دیواره داشته باشد بریزید و تکه های شکلات را روی آن قرار دهید و با پشت قاشق داخل داخل مایه فشار بدهید.
مجددا حدود 15 دقیقه ظرف را درون فر بگذارید تا مواد کاملاً با یکدیگر به انسجام کافی برسند و گرانول هایی که آماده شده را بعد از اینکه سرد شد داخل کاغذ فویل بپیچید و حدود 3 روز در دمای معمولی و 3 ماه در فریزر می توانید آن ها را نگه داری کنید.