مواد لازم برای تهیه خورشت قارچ
آرد : 1 قاشق چایخوری
خورشت قارچ جزو خورشت های پرطرفدار و لذیذ ایرانی است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و جزو خورشت های نو و جدید محسوب می شود که می توانید برای مهمانی ها و مجالس خودتان آن را تهیه کنید و یک تنوع جذاب در برنامه غذایی خود ایجاد کنید و به جای طبخ مداوم خورشت های تکراری یک خورش جدید را برای مهمانان خود تدارک ببینید.
توجه داشته باشید که در این مطلب ابتدا برای شما مواد لازم برای تهیه خورشت قارچ را معرفی خواهیم کرد که البته این مقادیر برای 4 نفر مناسب است. در صورتی که بخواهید این خورشت را برای تعداد نفرات بیشتر یا کمتر تهیه کنید باید با توجه به نسبت هایی که بین مواد اولیه قرار دارد مقدار آنها را تغییر دهید تا تاثیر منفی در طعم نهایی غذا نداشته باشد.
پس از اینکه مواد لازم برای تهیه خورشت قارچ را مشاهده کردید، طرز تهیه خورشت قارچ را به شما آموزش می دهیم. برای تهیه این خورشت، در کنار قارچ از مرغ استفاده شده که بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید.
بهترین طرز تهیه خورشت قارچ
برای تهیه این خورش باید اول سینه مرغ را شسته و آبکش کنید و روی تخته آشپزخانه به اندازه مربع های متوسط خورد کنید.
پس از آن قارچ ها را با یک دستمال تمیز که داخل آن آب ریخته اید و آب آن را گرفتهاید و نمدار شده تمیز کرده و آن را آبکشی کنید و داخل آبکش بگذارید تا خشک شود و بعد آن را روی تخته قرار داده و به شکل ورقه ای خرد کنید.
سپس یک ماهیتابه روی شعله ملایم گاز قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. وقتی که گرم شد قارچ های خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم شود.
بعد از آن باید مقداری آرد را به تدریج به ظرف خود اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید و همه محتویات را با هم ترکیب کنید و بعد ماهی تابه را از روی شعله گاز بردارید و در گوشهای بگذارید.
حالا باید یک پیاز را پوست گرفته و آبکشی کنید و به صورت نگینی خرد کرده و سیر را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی شعله گاز قرار دهید؛ وقتی که داغ شد سیر و پیاز را داخل روغن تفت دهید. هنگامی که نرم شدند تکه های مرغ را داخل تابه قرار دهید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس یک لیوان آب روی آنها ریخته و فلفل و نمک به آن اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید و شعله را ملایم کنید تا بپزد.
حدوداً 30 دقیقه برای پختن مرغ زمان نیاز است و بعد از اینکه مقدار آب آنها کمتر شد قارچ هایی که تفت داده بودید به همراه بقیه مواد به ماهیتابه خود اضافه کنید و کمی هم آبلیمو و زعفران دم کرده داخل آن بریزید و منتظر بمانید که خورشت قارچ شما جا بیفتد.
بعد از اینکه 10 دقیقه گذشت زرده تخم مرغ را هم زده و داخل خورشت خود بریزید و بعد از گذشت 15 دقیقه که روی شعله گاز ماند، خورشت شما آماده شده و میتوانید در ظرف دلخواه سرو کنید.
برای تزیین می توانید از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید و آن را در کنار انواع برنج کته یا برنج آبکشی نوشجان کنید.