سوپ قارچ
مواد تشکیل دهنده:
- 2 فنجان (500 میلی لیتر) آب
- 1 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری (10 گرم) کره
- 1 قاشق غذاخوری آرد
- 1 فنجان (250 میلی لیتر) خامه
- 500 گرم (1 پوند) قارچ دکمه ای سفید، تمیز شده
- 1 حبه گوشت گاو
- 1 پیمانه جوز هندی آسیاب شده
- جعفری تازه
روش:
1. با ذوب کردن کره در یک قابلمه روی حرارت ملایم یک روکش درست کنید. وقتی کره ذوب شد، آرد را اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا روکش براق شود و حالت خمیری به خود بگیرد
2. وقتی روکش براق شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود
3. قارچ ها را در تابه ای با کمی کره تفت دهید
4. خامه، جوز هندی و آبجوش را اضافه کنید. روی حرارت ملایم بجوشانید تا گرم شود، تقریباً 5 دقیقه
5. سوپ داغ را روی روکش خنک شده بریزید و با میله همزن دستی مخلوط کنید
6. با کمی خامه و مقداری جعفری تزیین کنید
نکته سرآشپز: جوز هندی قارچ ها را تقویت می کند و طعم خوشمزه و عمیق قارچ را به ارمغان می آورد
دستور غذايي ارائه شده توسط Philips