سالاد غلات مخلوط
مواد تشکیل دهنده:
- ½ فنجان کینوا
- ½ فنجان فریکه
- ½ فنجان جو
- ½ فنجان مویز
- ½ فنجان آب میوه
- ½ فنجان بادام
- 1/3 فنجان پسته
- 1/3 فنجان آجیل کاج
- ½ دسته جعفری قاره ای
- ½ دسته نعناع
- ½ دسته گشنیز
- 1 عدد لیمو، پوست
- نمک و فلفل، به مزه
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
برای سرو
- 100 گرم ماست یونانی
- 1 عدد انار، بدون دانه
روش:
1. کینوا، فریکه و جو را در ظرف بخار بدون سوراخ ترکیب کنید. 400 میلیلیتر آب و بخار در دمای 100 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه اضافه کنید تا دانهها نرم شوند و آب جذب شود
2. فر را روی فن پلاس با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید
3. در حالی که دانه ها در حال پختن هستند، آب میوه و مویز را در یک قابلمه کوچک قرار دهید. روی حرارت متوسط رو به بالا با تنظیم القایی 7 حرارت دهید تا آبمیوه شروع به جوشیدن کند.
4. بادام، پسته و مغزهای کاج را در سینی فر قرار دهید و در فر در طبقه 2 قرار دهید. به مدت 5 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که خوب و طلایی شود تفت دهید. پس از پخته شدن، آن را روی تخته خرد کن بریزید تا به مدت 5 دقیقه خنک شود، قبل از اینکه تقریباً خرد کنید
5. آجیل ها را به همراه مویز و آب میوه در یک کاسه سالاد بزرگ قرار دهید. همه سبزی ها را ریز خرد کرده و به همراه پوست لیمو به کاسه اضافه کنید
6. پس از پخته شدن دانه ها، مایع اضافی را از آن خارج کنید و اجازه دهید چند دقیقه خنک شود و سپس آن را با آجیل و سبزی به کاسه اضافه کنید
7. هم بزنید تا ترکیب شوند، روغن زیتون را اضافه کنید و با نمک مزه دار کنید
8. به ظرف یا بشقاب سرو بریزید و روی آن مقداری ماست یونانی و دانه های انار بریزید
دستور پخت ارائه شده توسط Miele