ذرت تامالس مکزیکی
مواد لازم برای تهیه ذرت تامالس مکزیکی
نمک یک و نیم قاشق سوپخوری
ذرت تامالس جزو غذاهای محبوب مکزیکی است که مختص کشور کوبا میباشد و شباهت زیادی به پوره دارد، ولی طعم آن خوشمزه تر و متفاوت تر است.
در این مطلب تصمیم داریم تا شما را با مواد لازم برای تهیه ذرت تامالس آشنا کنیم تا بتوانید آن را تهیه کنید و کنار هم جمع کنید و سپس طرز تهیه ذرت تامالس را به شما آموزش می دهیم تا با استفاده از همین مواد اولیه بتوانید یک غذای مکزیکی فوق العاده تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه با نسبت های دقیقی کنار هم قرار گرفته اند و در صورتی که بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با تقسیم و ضرب نسبت هایی که بین مواد اولیه وجود دارد این کار را انجام دهید. این مقدار اولیه که در این مطلب به آن اشاره شده ذرت تامالس برای 6 نفر را به شما می دهد.
بهترین طرز تهیه ذرت تامالس
در اولین مرحله برای تهیه این غذای مکزیکی معروف باید پیازها را به صورت ریز خرد کنید و داخل یک ماهیتابه و درون کمی روغن تفت بدهید و بعد سیر را به آن اضافه کنید و مجدداً تفت بدهید.
وقتی که پیازها سبک و طلایی رنگ شدند باید گوشت را هم داخل آن ریخته و به همراه پیاز و سیر تفت بدهید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت تغییر پیدا کرد رب گوجه فرنگی و زیره را هم داخل آن بریزید و محتویات را با هم مخلوط کنید.
سپس در ظرف را بگذارید و با شعله کم حدود نیم ساعت آنها را بپزید و در همین مدت برگ های بلال را هم جدا کنید و در گوشه ای بگذارید و با چاقو دانه های ذرت را دربیاورید و داخل مخلوط کن بریزید تا له شود.
پس از آن باید پوره ذرت را درون مخلوط گوشتی که تهیه کرده بودید بریزید و هم بزنید تا ترکیب شده و یکدست شوند.
سپس برگ های ذرت را باز کنید و روی هر برگ آن، یک برگ دیگر در خلاف جهت قبلی بگذارید و مقداری از مواد گوشت و پوره ای که آماده کرده بودید درون آن قرار دهید و برگها را ببندید.
اگر میخواهید محکمتر بسته شوند میتوانید از نخ آشپزی استفاده کنید و بعد آنها را داخل آب جوش بریزید و حدود 20 دقیقه منتظر بمانید که خوب بپزند.
بعد از این گذشت 20 دقیقه می توانید آنها را از آب جوش در بیاورید و درون آبکش بگذارید تا آب اضافه خارج شود و بعد نخ آنها را باز کنید و آنها را داخل ظرف دلخواه سرو کنید.