کوکوی تره تبریز
مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تبریز
نمک 1 قاشق چایخوری سر خالی
کوکو تره یکی از غذاهای خوش طعم و لذیذی است که مختص مردم تبریز می باشد. البته در سایر شهرها هم این کوکو را تهیه می کنند که عطر و طعم دلپذیری دارد. این غذای محلی آذربایجان طرز تهیه بسیار ساده ای هم دارد و خیلی سریع آماده می شود.
شما می توانید به راحتی با جمعآوری مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تبریز این غذا را در مدت زمان کوتاهی آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
نسبت های دقیقی بین مواد اولیه قرار داده شده تا کوکوی شما طعم و ظاهر خوبی داشته باشد.
این مقدار مواد اولیه کوکوی تره تبریز برای 4 نفر را فراهم می کند و در صورتی که بخواهید این غذا را برای افراد کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با رعایت نسبت های بین مواد اولیه مقدار آنها را کم یا زیاد کنید تا غذای خوبی تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه کوکوی تره تبریز آشنا خواهید شد.
بهترین طرز تهیه کوکوی تره تبریز
برای تهیه این غذا باید تره را خوب تمیز کرده و بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
سپس سیب زمینی ها را شسته و داخل آب درون قابلمه بگذارید و روی شعله گاز قرار دهید تا سیبزمینیها بپزند و آبپز شوند.
پس از آن باید پوست سیب زمینی ها را بگیرید و آن ها را رنده کنید.
در مرحله بعدی باید تره هایی که شسته بودید را خرد کنید و با سیب زمینی رنده شده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ داخل یک کاسه ریخته و خوب ورز بدهید و مخلوط کنید.
حالا مواد کوکوی تره شما آماده شده و باید یک ماهیتابه تفلون روی شعله متوسط گاز قرار دهید و کمی روغن درون آن بریزید.
هنگامی که روغن داغ شد مقداری از مواد را با قاشق برداشته و داخل روغن بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کرده و فرم دهید.
وقتی که یک سمت کوکو سرخ شد آن را برگردانید و سمت دیگر را سرخ کنید.
برای اینکه کوکوی سیب زمینی آب پز وا نرود باید تعداد تخم مرغ کمتری داخل مایه کوکو بریزید یا اگر تخممرغ زیاد شد و مایه کوکو شل شد با قاشق آن را بردارید.