غذاهای اصلی

تیمپانو ایتالیایی

تیمپانو ایتالیایی

تیمپانو ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه تیمپانو ایتالیایی

نمک

 


به مقدار لازم

اگر شما هم به غذاهای ایتالیایی علاقمند هستید و ته دیگ ماکارونی هم جایگاه ویژه ای برای شما دارد، پیشنهاد می کنیم که حداقل یک مرتبه تیمپانو ایتالیایی را تست کنید. این خوراک دلچسب ایتالیایی در یک ظرف یا کاسه و درون فر تهیه می شود که علاوه بر طعم لذیذ، ظاهر جذاب و فریبنده ای دارد که پیشنهاد می کنیم دست به کار شوید و این غذای لذیذ را در خانه تهیه کرده و نوش جان کنید.

در این مطلب مواد لازم برای تهیه تیمپانو ایتالیایی را به شما معرفی خواهیم کرد و سپس طرز تهیه تیمپانو ایتالیایی را به شما آموزش خواهیم داد. مقدار مواد اولیه با نسبت های مشخصی به کار رفته اند و اگر بخواهید آن را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با رعایت نسبت های بین مواد اولیه مقدار آن ها تغییر دهید تا طعم نهایی غذا خوشمزه و با کیفیت باشد.

تیمپانو ایتالیایی

بهترین طرز تهیه تیمپانو ایتالیایی

در این غذا می شود هم از سس گوجه مارینا استفاده کرد و هم خودتان سس گوجه را تهیه کنید.

گوشت ها را هم قلقلی کرده و سوسیس ها را هم خورد کنید و جداگانه آن ها را سرخ کنید و یا داخل فر بپزید.

سپس سس بشامل یا خامه را با مقداری پنیر پیتزا مخلوط نمایید و روی شعله گاز بگذارید تا گرم شود و پاستایی که جداگانه پخته است را هم به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

دستور پخت تیمپانو ایتالیایی

چند عدد هم ناگت مرغ سرخ کنید و کنار بگذارید.

پس از آن خمیر پیتزا یا پیراشکی آماده شده را پهن کنید.

یک کاسه یا یک ظرف گود که برای داخل فر مناسب باشند را انتخاب کرده و خمیر را ته آن پخش کنید و لبه های خمیر را از لب ظرف آویزان نگه دارید.

حالا تمام محتویاتی که آماده کرده بودید را بصورت لایه ای داخل آن بچینید.

میتوانید برای جذاب تر شدن ظاهر غذا پاستای لوله ای به همراه سس خامه انتخاب کنید و یک لایه را هم به ماکارونی رشته ای و سس قرمز اختصاص دهید.

یا پاستا با سس سفید و سس تند و پاستا قرمز و پنیر با روکش سوخاری شده و همچنین پنیر ورقه ای و ناگت مرغ یا شنیسل مرغ را بصورت لایه لایه داخل ظرف و روی خمیر قرار دهید و آخرین لایه را با خمیری که از لبه ها آویزان گذاشته بودید بپوشانید و برای خارج شدن بخار چند شیار هم روی خمیر ایجاد کنید تا بهتر بپزد.

تیمپانو

برای پختن این غذا باید دمای فر روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم شده باشد و حدود 70 دقیقه غذا داخل فر بماند تا بپزد.

سپس آن را فر بیرون بیاورید و یک سینی یا بشقاب در آن بگذارید و داخلش برگردانید(مانند پلوپز) و بعد آن را به شکل دلخواه نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

ساندویچ تیمپانو

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان

دیدگاهتان را بنویسید