سوفله بستنی با توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه سوفله بستنی با توت فرنگی
آب
3 قاشق غذا خوریشیر
1 فنجان پرچربنمک
یک هشتم قاشق چای خوریکره
نصف لیوان (100 گرم)بهترین طرز تهیه سوفله بستنی با توت فرنگی
تقریبا در تمامی مهمانی ها یکی از جذاب ترین قسمت ها خوراکی هایی هستند که برای پذیرایی در نظر گرفته می شوند و شما می توانید خیلی از این دسر ها و خوراکی هایی که در مراسمات مختلف مصرف میشود را خودتان به تنهایی و با راحت ترین روش ممکن در خانه تهیه کنید.
یکی از این دسرهای خوشمزه سوفله بستنی با توت فرنگی است که در ادامه با طرز تهیه سوفله بستنی با توت فرنگی آشنا خواهید شد و مواد لازم برای تهیه لایه شکلاتی زیرین و همچنین مواد لازم برای تهیه موس توت فرنگی بر روی لایه شکلاتی را آموزش میبیند. همچنین مواد لازم برای تزیین سوفله بستنی با توت فرنگی را هم مشاهده می کنید که تمام این موارد برای 6 نفر در نظر گرفته شده است که اگر بخواهید می توانید برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر با رعایت نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید و یک دسر خوشمزه تهیه کنید. این دسر در کمتر از نیم ساعت تهیه می شود.
دستور تهیه سوفله بستنی با توت فرنگی
برای درست کردن این سوفله باید 3 مرحله را طی کنید که در اولین مرحله باید لایه پایینی شکلاتی دسر تهیه شود که حالتی مثل کیک دارد و طعم شکلات می دهد.
سپس باید موس توت فرنگی تهیه شود که در ادامه دستور تهیه آن را مشاهده خواهید کرد و در آخرین مرحله باید سوفله با استفاده از بستنی توت فرنگی تهیه شود و روی آن را تزئین کنید.
برای شروع انجام این مراحل باید در اولین قدم فر خود را روشن کنید و روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا فضای داخلی آن به خوبی گرم شود و آماده قرار دادن محتویات کیک شود.
سپس شکلات چیپسی و کره ای که لازم است را داخل یک کاسه قرار دهید. منظور از شکلات چیپسی همان شکلات های ریزی هستند که قنادی ها برای تزیین کیک از آنها استفاده می کنند و می توانید از قنادی ها این شکلات را تهیه کنید.
بعد از آن حدود 40 ثانیه کاسه را داخل مایکروفر قرار دهید تا کره و شکلات ها داخل هم ذوب و نرم شوند.
سپس باید یک کاسه بزرگ را انتخاب کنید و بعد از اینکه سفیده تخم مرغ و زرده های آن را از هم جدا کردید زرده را داخل کاسه بریزید و پودر وانیل را هم به آن اضافه کنید.
پس از آن کمی هم شکر به محتویات خود اضافه کرده و آنها را هم بزنید.
بهتر است در این حالت همزن روی درجه متوسط باشد و هم زدن را حدود 10 دقیقه ادامه دهید تا مواد داخل کاسه حسابی پف کند و حجم بگیرند.
سپس همزن را خاموش کنید و عصاره شکلات کره ای که آب کرده بودید به همراه آرد سفید و نمک به این محتویات پف کرده اضافه کنید و قبل از اضافه کردن آرد سعی کنید به خوبی آن را الک کنید تا گلوله گلوله نشود و باید بادام خوراکی را هم به قطعه های کوچک و ریز تبدیل کنید و به مخلوط اضافه کنید.
در ادامه باید سفیده تخم مرغ و عصاره وانیل درون یک کاسه ریخته شود. سعی کنید برای جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ دقت زیادی به خرج دهید چون اگر حتی کمی هم زرده وارد سفید شود مایه دلخواهی به دست نمی آید.
حالا باید مجدداً همزن را بردارید و این ترکیبها را حدود 10 دقیقه با درجه متوسط هم بزنید تا وقتی که پف کرده و کمی سفت شود.
این حالت نشان می دهد که مایه شما آماده شده و به غلظت مناسب رسیده است. اگر سفیده ها به اندازه دلخواه هم زده شده باشند و به حالت مطلوب رسیده باشد وقتی کاسه را برعکس کنید مایه از درون به بیرون ظرف نمی ریزد.
در مرحله بعدی باید سفیده و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید. حالا همه موادی برای لایه شکلاتی که در زیر قرار میگیرد آماده شده است و باید یک ظرف مخصوص فر بردارید و کف آن را با کاغذ آشپزی بپوشانید و آنها را هم کمی چرب کنید.
سپس مایه آماده شده را داخل ظرف ریخته و حدود نیم ساعت آن را داخل فر قرار دهید.
برای امتحان اینکه کیک شما چه زمانی پخته است می توانید از خلال دندان یا چنگال استفاده کنید و داخل کیک فرو کنید؛ اگر پخته شده باشد علاوه بر اینکه حالت اسفنجی دارد به راحتی می توانید مواد را از آن جدا کنید.
حالا موقع آن رسیده که کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید که کمی سرد شود و برای ادامه مرحله یعنی درست کردن موس توت فرنگی آماده شوید.
برای تهیه موس توت فرنگی باید آب و ژلاتین را درون یک کاسه کوچک بریزید و در گوشه ای بگذارید. سپس یک ماهیتابه کوچک روی شعله گاز بگذارید و شیر درون آن بریزید تا بجوشد ولی باید شعله گاز کم باشد.
در کنار آن ها باید تخم مرغ هایی را هم که برای موس در نظر گرفته اید بردارید و سفیده و زرده ها را از هم جدا کنید.
حالا باید زرده تخم مرغ را به همراه شکر درون کاسه ریخته و با دور متوسط همزن خوب هم بزنید تا سفت شده و پف کند.
وقتی هم که شیر به جوش آمد باید کم کم آن را به این ترکیبات اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید و تمام محتویات را با شعله کم روی گاز حرارت دهید ولی تا جایی که سفت شود.
حدود 5 دقیقه معمولاً باید این مایه روی گاز قرار داشته باشد و در این مرحله باید نمک، آبلیمو و آب و ژلاتین و توت فرنگی ها را هم به ماهی تابه اضافه کنید و مجدداً آنها را هم بزنید و بعد مایع را از روی میز برداشته و اجازه دهید کمی سرد شود و با دمای اتاق هم دما شود.
حالا اگر علاقه داشتید میتوانید از رنگهای خوراکی هم برای زیباتر شدن دسر خود استفاده کنید. مثلا از رنگ قرمز یا صورتی می توانید کمک بگیرید.
سپس باید خامه قنادی را بردارید و در حالت نیمه یخ زده داخل یک کاسه ریخته و با استفاده از همزن آن را هم بزنید و این کار را جایی ادامه دهید که خامه کاملا سفت شود، سپس آن را به موس توت فرنگی اضافه کنید و موس را روی لایه شکلاتی زیرین که تهیه کرده بودید بریزید و حدود 2 ساعت آنها را داخل یخچال بگذارید.
در آخرین مرحله می توانید روی آن شکلات رنده کنید و یا با استفاده از چاقو تکه تکه کنید و روی موس توت فرنگی بریزید.
همچنین می توانید از میوه یا سیروپ توت فرنگی و شکلات تلخ رنده شده برای تزیین سوفله بستنی با توت فرنگی استفاده کنید.
حالا دسر شما آماده است و میتوانید آن را نوش جان کنید.