مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی
برای پختن کیک خانگی نیازی نیست که همیشه فر داشته باشید. شما می توانید بدون فر هم کیک ساده خانگی تهیه کنید که معمولاً با استفاده از مواد مشخص در یخچال آن را تهیه میکنند.
در این مطلب تصمیم داریم طرز تهیه کیک یخچالی را به شما آموزش بدهیم. برای این منظور لازم است ابتدا مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی را مشاهده کنید تا آنها را با همین نسبت های دقیقی که ذکر شده کنار یکدیگر قرار دهید.
اگر تصمیم گرفتید کیک را در حجم کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت های بین مواد اولیه مقدار آنها را کاهش یا افزایش دهید تا طعم و کیفیت کیک مناسب باقی بماند. در ادامه طرز تهیه کیک یخچالی را به شما آموزش خواهیم داد.
بهترین طرز تهیه کیک یخچالی
در اولین مرحله برای تهیه کیک یخچالی ساده باید آرد و پودر کاکائو را الک کرده و با یکدیگر مخلوط کنید. سپس وانیل را به آنها اضافه کرده و هم بزنید.
پس از آن یک لیوان شکر داخل آنها بریزید و مجدداً هم بزنید و داخل یک قابلمه مناسب دو لیوان شیر بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا گرم شود و بعد مواد آردی که ترکیب شده بود را به تدریج به شیر گرم اضافه کنید و دائماً هم بزنید که بریده بریده نباشد.
در همین مرحله بعد از اینکه مواد کاملاً حل شدند شعله را خاموش کرده و کره را داخل آن بریزید. وقتی کره حل شد باید یک مایه غلیظی حاصل شود و بعد یک قالب مناسب برای خود انتخاب کرده و کف آن را کاغذ روغنی قرار دهید و بعد یک لایه بیسکویت را به شکل منظم کف آن بچینید و مقداری از موادی که آماده کرده اید را هنگامی که خنک تر شد روی بیسکویت ها بریزید و صاف کنید.
تا چند لایه این کار را انجام دهید و بعد حدود سه ساعت آن را داخل یخچال بگذارید. بعد از گذشت این زمان آن را از یخچال خارج کرده و از نایلون یا سلفون جدا کنید و برش داده و نوش جان کنید.
برای تزیین کیک یخچالی می توانید از پودر نارگیل، گانش و پسته استفاده کنید.
اگر تمایل داشته باشید می توانید در بین لایه ها از پودر بادام، پودر گردو یا موز هم استفاده کنید.
در صورتی که مایه شکلاتی شما بیش از حد غلیظ شده بود می توانید روی شعله گاز نگه دارید و کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیق تر شود.
بهتر است حتما قبل از اینکه پودر کاکائو و آرد را داخل شیر بریزید الک کنید که نرم و صاف باشند.
این مقدار مواد اولیه که مشاهده کرده اید کیک یخچالی برای 4 نفر را فراهم می کند که میتوانید به عنوان دسر یا میان وعده برای پذیرایی از مهمانان خود از آن استفاده کنید.