مربای موز خانگی
مواد لازم برای تهیه مربای موز خانگی
یکی از مقوی ترین و لذیذترین میوه هایی که علاقهمندان زیادی دارد موز است. این میوه فوقالعاده خواص بسیار زیادی هم برای سلامتی شما دارد و برای درمان و پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها به شما کمک می کند.
طعم مربای موز بسیار خوشمزه است به طوری که حتی فرزندان شما به آن علاقه مند خواهند شد و میتوانید آن را به عنوان دسر هم سرو کنید.
در این مطلب ابتدا مواد لازم برای تهیه مربای موز خانگی را معرفی کردیم و سپس طرز تهیه مربای موز خانگی را برای شما شرح خواهیم داد.
بهترین طرز تهیه مربای موز خانگی
برای تهیه مربای موز خانگی، باید موز را با یک چاقو غیرفلزی به صورت برش های متوسط که خیلی هم نازک نباشد ببرید تا زود سیاه نشود.
برش ها باید به نحوی باشد که نه نازک و نه خیلی ضخیم باشد و بعد آنها را داخل یک ظرف بگذارید و آب لیموی تازه را با قاشق روی موزهایی که برش داده اید بریزید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
پس از آن باید آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی شعله بالای فر بگذارید تا به جوش برسد. هنگامی که جوشید شعله را کمتر کنید و منتظر بمانید که شیره به قوام دلخواه شما برسد.
هنگامی که شیره یا همان شهد شما به قوام مناسب رسید موزهایی که با آبلیمو مخلوط کرده بودید را داخل آن بریزید.
برای اینکه موزها له نشود نباید مربا را هم بزنید و هنگامی که 45 دقیقه داخل ظرف گذاشتید باید زعفران دم کرده، گلاب و پودر هل را به آن اضافه کنید.
هنگامی که گلاب و بقیه محتویات را اضافه کردید، دو دقیقه بعد باید شعله را خاموش کرده و روی مربا خلال پسته بریزید و منتظر بمانید که سرد شود.
هنگامی که مربا خوب سرد شد آن را داخل ظرف های شیشه ای بریزید و درون جای خنک مانند یخچال نگهداری نمایید.
همانطور که گفتیم میتوانید مربا را هم به عنوان دسر و هم به عنوان صبحانه میل کنید.
باید توجه داشته باشید که این مربا باید زود مصرف شود چون ماندگاری آن نسبت به بقیه مرباها کمتر است.
اگر می خواهید مدت طولانیتری مربای موز را نگهداری کنید باید آن را داخل فریزر بگذارید.
برای حفظ ظاهر مربا نباید آن را هم بزنید و باید بگذارید که شربت به قوام مناسب برسد و بعد موزها را اضافه کنید. نسبت بین مواد اولیه را رعایت کنید تا مربا بهتری داشته باشید.