غذاهای اصلی

فندق قاتق

فندق قاتق

مواد لازم برای تهیه فندق قاتق

فلفل : نصف قاشق چای خوری

آرد : یک قاشق غذاخوری

گلپر : نصف قاشق چای خوری

مردم خطه شمال کشور تنوع غذایی بی نظیری دارند. در بین استان‌های شمالی استان گیلان غذاهای جذاب و منحصر به فردی دارد که هرکدام طعم بی نظیری دارند و تجربه فوق العاده ای را برای شما رقم می زنند.

غذاهای محلی گیلانی معمولاً سالم و پر انرژی هستند که یکی از محبوب‌ ترین آنها فندق قاتق می باشد که برای تهیه آن به مرغ، فندق، بادمجان و چاشنی های مختلف احتیاج دارید.

فندق قاتق

در این مطلب مواد لازم برای تهیه فندق قاتق را به شما معرفی می کنیم که این مواد اولیه با نسبت‌های مشخصی کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا این غذای محلی را به بهترین نحو تهیه کنید.

این مقدار مواد اولیه فندق قاتق برای 4 نفر را تهیه می‌کند. در صورتی که تمایل داشته باشید این غذای محلی گیلانی را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر از چهار نفر تهیه کنید باید با توجه به نسبت هایی که بین مواد اولیه قرار داده شده، مقدار آن ها را کاهش یا افزایش دهید تا غذای خوشمزه تری داشته باشید.

برای آماده سازی مواد اولیه 30 دقیقه و برای پختن و جا افتادن این غذا به دو ساعت زمان احتیاج دارید و می‌توانید آن را به عنوان وعده غذایی اصلی در نهار یا شام سرو نمایید. در ادامه طرز تهیه فندق قاتق را به شما آموزش می دهیم.

دستور پخت فندق قاتق

بهترین طرز تهیه فندق قاتق

برای تهیه غذای محلی گیلانی فندق قاتق در اولین مرحله باید فندق ها را شکسته و مغز آنها را یک ساعت در آب سرد بخیسانید و بادمجان ها را شسته و پوست آنها را بکنید و کمی نمک بزنید تا تلخی آنها را بگیرد و روغن کمتری موقع سرخ کردن مصرف شود و آن ها را داخل سبد بگذارید.

هنگامی که یک ساعت گذشت بادمجان ها را با آب سرد شسته و خوب تمیز کنید که نمک اضافه گرفته شود.

فندق قاتق محلی

برای خوش طعم تر شدن فندق ها بهتر است پوست نازکی که دور فندق وجود دارد را هم خارج کنید و بعد از اینکه فندق ها را یک ساعت خیساندید آنها را شسته و خشک کرده و با کمی آب در مخلوط کن بریزید. به طور مثال برای 2 پیمانه مغز فندق 6 پیمانه آب باید داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را آنقدر روشن بگذارید که فندق ها کاملا له شوند و بعد فندق له شده را درون یک قابلمه بریزید و رب انار، زردچوبه و نمک به آن اضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید تا بپزد.

فندق قاتق شمالی

در زمان پختن خورشت مرغ ها را هم خورد کرده و به خورشت خود اضافه کنید.

بعد از اینکه مرغ ها پختند، رب گوجه فرنگی و آرد را با یکدیگر ترکیب کرده و درون غذای خود بریزید تا آب خورشت غلیظ تر شود و قوام پیدا کند.

در این حین بادمجان‌ها را هم سرخ کنید و با مقداری فلفل و گلپر در 5 دقیقه نهایی پختن خورش به آن اضافه کنید.

سپس خورشتی را که آماده شده در ظرف دلخواه سرو کرده و با انواع برنج کته یا آبکش نوش جان کنید.

فندق قاتق گیلانی

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان

دیدگاهتان را بنویسید