غذاهای اصلی

حلیم عدس خراسان

حلیم عدس خراسان

حلیم عدس خراسان

مواد لازم برای تهیه حلیم عدس خراسان

حلیم عدس از جمله غذاهای سنتی و محلی استان خراسان است و برای تهیه آن نیاز به سبزیجات و عدس و گوشت دارید. این غذا بسیار مغذی و مفید می باشد و طرز تهیه آن هم کار دشواری نیست و خودتان می توانید به راحتی در خانه آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

حلیم عدس خراسانی را می توانید به عنوان وعده غذایی اصلی یا حتی برای پیش غذا یا صبحانه تدارک ببینید.

حلیم عدس خراسان

این مقدار مواد اولیه که در این مطلب به آن اشاره شده محتویات لازم برای حلیم عدس 4 نفر را فراهم می کند. نسبت های دقیقی بین مواد اولیه در نظر گرفته شده است و اگر شما خواستید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با رعایت نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.

در این مطلب با مواد لازم برای تهیه حلیم عدس خراسان آشنا خواهید شد و سپس طرز تهیه حلیم عدس خراسان را به شما آموزش خواهیم داد.

حلیم خراسانی با عدس

بهترین طرز تهیه حلیم عدس خراسان

ابتدا باید یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و روی شعله گاز بگذارید و داخل آن روغن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز های خرد شده را ریخته و تفت بدهید تا سرخ شود و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود.

بعد از آن کمی نمک و زردچوبه و جعفری خرد شده اضافه کنید و مجددا تفت بدهید و سپس کمی آب اضافه نمایید تا محتویات داخل قابلمه بپزند و آب هم بجوشد.

حلیم خراسانی

بعد از این که آب جوش آمد، ارزن بدون پوست را داخل آن بریزید و هم بزنید تا با بقیه مواد کاملا مخلوط شوند‌. در نهایت عدس پخته شده را هم اضافه کرده و هم بزنید.

سپس قابلمه را از روی شعله گاز برداشته و صبر کنید که مواد خنک شوند. حالا کشک را هم به حلیم اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کشک نبرد.

اکنون یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را ملایم کنید تا حلیم شما به مرور جا بیفتد.

در صورت سفت شدن حلیم می توانید کمی آب داخل آن بریزید.

وقتی حلیم آماده شد با کشک و زعفران و جعفری و پیاز داغ ان را تزیین کرده و سرو نمایید.

حلیم عدس

 

حتما بخوانید : خورشت جعفری

دیدگاهتان را بنویسید