لوه کباب
مواد لازم برای تهیه لوه کباب
یکی از غذاهای مجلسی و پرطرفدار شمالیها لوه کباب است که جزو غذاهای نونی محسوب میشود و اگر تمایل داشته باشید می توانید لوه کباب را با برنج سرو کنید.
این غذای محلی شمالی طعم بسیار لذیذ و خوشمزه ای دارد و جزو غذاهای سنتی شمالی ها محسوب میشود. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و کافیست مواد لازم برای تهیه لوه کباب را آماده کنید و طبق دستورالعملی که برای پختن لوه کباب به شما ارائه می دهیم پیش بروید.
پس بعد از اینکه مواد لازم برای تهیه لوله کباب را آماده کردید باید طرز تهیه لوله کباب را مطالعه کنید.
توجه داشته باشید که این مواد لازم با نسبت های دقیقی کنار هم قرار گرفته اند تا یک غذای خوشمزه را به شما تحویل بدهند.
اگر تصمیم گرفتید این غذا را برای افراد کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید حتما با رعایت نسبت های بین مواد اولیه مقدار آنها را تغییر دهید.
بهترین طرز تهیه لوه کباب
برای تهیه این غذای سنتی شمالی باید گوشت گوسفند را به شکل خورشتی خرد کنید و پیازها را خلالی کرده و بعد یک قابلمه مناسب بردارید و کمی روغن داخل آن بریزید.
وقتی که روغن گرم شد گوشت و پیاز را درون قابلمه ریخته و تفت بدهید تا پیاز ها سبکتر شوند و رنگ گوشت تغییر پیدا کند.
سپس ادویه را به آن اضافه کرده و مجددا تفت بدهید و شعله را کمتر کنید و در قابلمه را بگذارید تا پیازها آب بیاندازند و گوشت هم با کمک همان آب پیاز بپزد تا بوی زهم آن گرفته شود.
در زمانی که این غذا را می پزید باید یک یا دو بار آنها را هم بزنید تا ته نگیرد.
در صورتی که آب داخل قابلمه کم بود می توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا گوشت شما کاملاً بپزد و خشک نشود.
بعد از اینکه دو ساعت گذشت گوشت شما تقریبا پخته و می توانید مقداری زعفران و نمک هم روی آن بریزید و منتظر بمانید که گوشت کاملا بپزد و نرم شود.
توجه داشته باشید که لوه کباب شمالی نباید آب داشته باشد و باید کاملاً آب آن کشیده شود و بپزد.
توجه داشته باشید که هر چه مقدار پیاز بیشتر باشد آب آن بیشتر خواهد شد.
تقریباً 3 ساعت برای تهیه این غذا به زمان احتیاج دارید و اگر میخواهید لوه کباب ترش تر شود میتوانید بعنوان چاشنی از آب نارنج استفاده کنید که این وابسته به ذائقه شما خواهد بود.