لواشک گوجه سبز
مواد لازم برای تهیه لواشک گوجه سبز
نمک یک قاشق چایخوری پر
یکی از میوههای تابستانی گوجه سبز است که طعم لذیذ و خوشمزه ای دارد و در بین بیشتر مردم محبوبیت دارد. شما می توانید علاوه بر مصرف آن به عنوان میوه، از آن لواشک تهیه کنید.
یکی از لواشک های پرطرفدار در بین علاقهمندان به ترشیجات لواشک گوجه سبز است که طرز تهیه آن زیاد هم دشوار نیست و شما می توانید به راحتی با استفاده از مواد اولیه اندک لواشک گوجه سبز تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
در این مطلب تصمیم داریم شما را با مواد لازم برای تهیه لواشک گوجه سبز آشنا کنیم و سپس طرز تهیه لواشک گوجه سبز را به شما آموزش می دهیم.
اگر تصمیم گرفتید مقدار بیشتری از این لواشک تهیه کنید حتماً باید نسبت هایی که بین مواد اولیه در نظر گرفته شده را رعایت کنید تا طعم نهایی لواشک شما خوشمزه باشد و ظاهر آن هم دلچسب باشد.
در ادامه طرز تهیه لواشک گوجه سبز را به شما آموزش می دهیم.
بهترین طرز تهیه لواشک گوجه سبز
بعد از اینکه گوجه سبزها را خوب شسته و پاک کردید آنها را تمیز کنید و درون یک قابلمه با اندازه مناسب قرار دهید و روی شعله متوسطه گاز بگذارید.
بعد یک لیوان آب با کمی زرشک داخل گوجه سبزها بریزید و درب قابلمه را ببندید تا گوجه سبزها به جوش برسند.
هنگامی که گوجهسبزها شروع به جوشیدن کردند شعله گاز را کمتر کنید و آرام آن را با قاشق هم بزنید تا ته نگیرد.
از این به بعد دیگر در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید که گوجهسبز ها آرام آرام بپزند و داخل قابلمه له شود هنگامی که به خوبی و کامل له شدند آنها را از روی شعله گاز بردارید و منتظر بمانید تا در دمای اتاق خنک تر شوند و از حرارت بیفتند.
هنگامی که خنک شدند آنها را از صافی عبور داده و به کمک دست خوب فشار بدهید تا عصاره آنها بیرون بیاید.
در مرحله بعدی باید به عصارههای گوجه سبز هایی که صاف کرده اید مقداری نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد یک پلاستیک ته سینی یا ظرف مورد نظر خود پخش کنید و گوجه سبزها را روی آن به صورت یک دست با قطر 5 سانتی متر پهن کنید و اجازه بدهید که کاملا زیر نور آفتاب خشک شوند.
هنگامی که لواشک شما خودش را بست و سفت شد میتوانید آن را به اندازه دلخواه برش داده و داخل پلاستیک نگهداری کنید.