بورانی باقلا سبز
مواد لازم برای تهیه بورانی باقلا سبز
یکی از غذاهای سنتی و محلی شوشتر که مربوط به استان خوزستان می باشد بورانی باقلا سبز است که به شیوه بسیار ساده ای تهیه میشود و در مدت زمان بسیار کوتاهی می توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
برای تهیه بورانی باقلا سبز باید ابتدا مواد لازم برای تهیه بورانی باقلا سبز را بشناسید و آنها را آماده کنید. اگر به موادی که برای شما معرفی شده دقت کنید متوجه خواهید شد که مواد اولیه را با نسبت های دقیقی برای شما ذکر کرده ایم تا بدانید برای تهیه این غذا باید مواد با اندازههای مشخص کنار هم قرار بگیرند تا غذای خوش طعم تر و با کیفیت تری داشته باشید.
این مقدار مواد اولیه بورانی بورانی باقلا سبز برای 4 نفر را فراهم می کند و در صورتی که بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با توجه به نسبت های بین مواد اولیه مقدار آنها را افزایش یا کاهش دهید تا غذای خوشمزه تری داشته باشید.
در ادامه طرز تهیه بورانی باقلاسبز این غذای محلی شوشتری را به شما آموزش خواهیم داد.
بهترین طرز تهیه بورانی باقلا سبز
برای تهیه این غذای محلی خوزستانی باید ابتدا باقلا را با مقدار کمی آب و نمک داخل یک قابلمه ریخته و به صورت در باز روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا به تدریج بپزند؛ ولی باید مراقب باشید که له نشود.
پس از آن باید باقالایی که پخته شده را با ماست دلخواه خود مخلوط کنید و هم بزنید و کمی نمک و فلفل و شوید داخل آن بریزید و هم بزنید.
سپس مقداری گرد لیمو، سیر سرخ شده و پیاز داخل بورانی بریزید.
در این مدت زمانی که باقالی در حال پختن است نباید در ظرف را ببندید این کار باعث می شود که رنگ باقالی ها تغییر پیدا کند؛ ولی با باز بودن در رنگ باقالی ها همانطور سبز می ماند.
این غذا جزو غذاهای محلی و سنتی جنوبی است که برای آماده سازی مواد اولیه به 15 دقیقه زمان احتیاج دارید و برای پختن و جا افتادن غذا هم به 15 دقیقه زمان احتیاج دارید و می توانید این غذا را به عنوان دسر، میان وعده و پیش غذا سرو نمایید.