ماکیاتو لاته شیر بز با کرم فندقی و فندق برشته شده
مواد تشکیل دهنده:
- 250 میلی لیتر شیر بز
- 40 میلی لیتر قهوه اسپرسو
- 80 گرم خامه فندق
- 15 گرم فندق برشته شده خرد شده
- شکر، به میزان لازم
روش:
1. یک قهوه اسپرسو کوتاه آماده کنید
2. شیر را در فوم ساز بریزید، درب آن را ببندید و سپس شیر داغ را با برنامه فوم غلیظ انتخاب کنید
3. دکمه START/STOP را فشار دهید تا کف کننده شیر روشن شود و سپس صبر کنید تا برنامه به پایان برسد
4. خامه فندق را به همراه شکر به اندازه دلخواه داخل لیوان بریزید و سپس شیر کف بز داغ و قهوه اسپرسو را اضافه کنید. با هم مخلوط کنید
5. کف را اضافه کنید، سپس نوشیدنی خود را با پاشیدن فندق برشته شده خرد شده تکمیل کنید
6. ماکیاتو لاته فندقی خود را گرم سرو کنید
دستور پخت ارائه شده توسط Smeg