زنجبیل تمشک
مواد تشکیل دهنده:
- 2 فنجان تمشک
- 3/4 مکعب یخ
- عرق زنجبیل
- آب 1 لیمو
- کوکتل چوب
روش:
1. شش تمشک را در یک طرف نگه دارید و بقیه را در سوپ ساز بریزید. یخ و آب یک عدد لیمو را اضافه کنید
2. تا خط بالا را با زنجبیل پر کنید و برنامه 4 را در Soup Maker انتخاب کنید
3. کوکتل را در لیوان ها بریزید. با چوب کوکتل با تمشک تزیین کنید
نکته: می توانید تمشک را به شکل مکعب یخ نیز اضافه کنید. این تکه های یخ را جدا نگه دارید و به صورت کامل در کوکتل سرو کنید
دستور غذايي ارائه شده توسط Smeg