پیادیناس سیر و پارمزان
مواد تشکیل دهنده:
برای پیادیناس
- 1 فنجان (150 گرم) آرد ساده
- ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ¼ فنجان روغن زیتون
- 1/3 فنجان شیر گرم
- 2 حبه سیر، ریز خرد شده
- 1 شاخه رزماری، ریز خرد شده
- 6 شاخه آویشن، برگ ها برداشته شده
- روغن زیتون اضافی، برای پختن نان
برای سالسا
- 1 عدد گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده
- 1/3 فنجان زیتون بدون هسته
- 1 قاشق غذاخوری کیپر بچه
- 1/3 فنجان برگ پونه کوهی، چیده شده
- روغن زیتون فوق بکر
روش:
1. آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه همزن استند Smeg با قلاب خمیر وصل شده با هم ترکیب کنید. نصف روغن زیتون و شیر گرم را اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید تا ترکیب شوند
2. چند دقیقه به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر صاف و کشدار شود. روی آن را بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید
3. در همین حین، روغن زیتون باقی مانده را در یک قابلمه کوچک با سیر، رزماری و آویشن گرم کنید و بپزید تا سبزی ها و سیر معطر شوند.
4. خمیر را به نصف تقسیم کنید. هر نیمه را به شکل یک گرد خشن رول کنید، تقریبا. ضخامت 0.5 سانتی متر
5. مواد سالسا را با نمک، فلفل و روغن زیتون در یک کاسه با هم ترکیب کنید
6. یک ماهیتابه بزرگ با پایه سنگین را روی حرارت متوسط گرم کنید. پایه تابه را با برس روغن زیتون اضافی بمالید. یک دور خمیر را به آرامی در پایه قرار دهید و چند دقیقه بپزید تا خمیر روی پایه طلایی شود و حباب هایی روی سطح ظاهر شود
7. نان را برگردانید، قسمت پخته شده را با نیمی از مخلوط سیر و روغن زیتون سبزی بمالید. پخت را ادامه دهید تا نان روی پایه آن طلایی شود
8. برداشته و با باقیمانده خمیر و مخلوط سیر و روغن گیاهی تکرار کنید. پیادینا را با سالسا گرم سرو کنید
دستور تهیه شده توسط Smeg