سوپ پیاز فرانسوی
مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی
کره 1قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق چایی خوری
تنوع طعم و مزه سوپ ها بسیار زیاد است و شما می توانید انواع مختلف سوپ ها را برای روزهای سرد پاییزی و زمستانی تهیه کنید. اگر به دنبال تجربه یک طعم جدید و خاص هستید ما تهیه سوپ پیاز فرانسوی را به شما پیشنهاد می کنیم.
به همین منظور در این مطلب مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی را به شما معرفی می کنیم و سپس طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی را به شما آموزش می دهیم.
دقت داشته باشید که نسبت های بین مواد اولیه با دقت تعیین شده تا طعم سوپ پیاز فرانسوی شما مانند سوپ اصیل باشد که فرانسوی ها تهیه میکنند.
اگر خواستید سوپ را برای تعداد نفرات بیش از 6 نفر تهیه کنید باید حتما نسبت های بین مواد اولیه را رعایت کنید و بعد مقدار مواد را تغییر دهید.
این میزان مواد اولیه که در این مطلب به آن اشاره کردیم سوپ پیاز فرانسوی برای 6 نفر را تهیه خواهد کرد.
بهترین طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
در مرحله اول برای تهیه سوپ پیاز فرانسوی باید داخل یک ماهیتابه کره بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا ذوب شود.
سپس پیازها را اضافه کرده و کف تابه پهن کنید و کمی شکر روی آنها بریزید و منتظر بمانید که پیاز به همراه شکر بپزد. وقتی که دیدید پیاز طلایی رنگ و نرم شده شعله را کمتر کنید تا مغز آنها به خوبی بپزد.
در مرحله بعدی باید آرد را روی پیاز ها بپاشید و هم بزنید و کمی دلستر، گوشت و آویشن روی آنها بریزید تا کاملا بپزند.
حدود نیم ساعت زمان بگذارید تا ماهیتابه روی شعله گاز بماند و سوپ جا بیفتد.
برای طعم بهتر این غذا می توانید کمی نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید.
در مدت زمان 30 دقیقه ای که سوپ در حال پختن و جا افتادن است میتوانید نان تست را با مقداری روغن چرب کرده و کنار بگذارید و بعد از آماده شدن سوپ آن را درون کاسه یا ظرف دلخواه بریزید و کاسه ها را هم داخل ماهیتابه کنار هم بگذارید و 1-2 تکه نان در اطراف کاسه بگذارید.
پس از آن 1/2 فنجان پنیرسوئیسی را بصورت مساوی بین 6 کاسه تقسیم نمایید و چند دقیقه ای روی شعله گاز قرار دهید تا پنیرها ذوب شده و با سوپ مخلوط شوند. مراقب نان تست ها هم باشید که نسوزند.
اکنون سوپ پیاز فرانسوی شما آماده شده و می توانید آن را نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.