املت فرانسوی
مواد لازم برای تهیه املت فرانسوی
کره
1 قاشق غذاخوریاملت فرانسوی یکی از غذاهای خوش طعم و لذیذ فرانسوی است که طرز تهیه آسانی دارد و میتوانید برای پذیرایی از مهمانان در وعده صبحانه این غذای خوشمزه را تهیه کنید.
این غذا مواد غذایی ارزشمندی دارد که حتی به عنوان وعده غذایی اصلی در نهار یا شام هم می توانید آن را تدارک ببینید.
در این مسئله تصمیم داریم شما را با مواد لازم برای تهیه املت فرانسوی آشنا کنیم تا وقتی که آن ها را جمع آوری کردید بتوانید با مطالعه طرز تهیه املت فرانسوی آن را تهیه کنید.
دقت داشته باشید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه به کار برده شده تا املت شما هم ظاهر جذابی داشته باشد و هم طعم خوشمزه تری داشته باشد.
اگر تصمیم گرفتید آن را برای تعداد نفرات بیشتر یا کمتر درست کنید بهتر است تعداد تخم مرغ ها را زیاد نکنید و فرآیند آمادهسازی املت را چند مرتبه انجام بدهید.
این مقدار مواد اولیه املت فرانسوی برای 12 نفر را فراهم می کند که در ادامه طرز تهیه املت فرانسوی را مشاهده خواهید کرد.
بهترین طرز تهیه املت فرانسوی
به منظور تهیه املت فرانسوی باید یک ظرف مناسب بردارید و تخم مرغ ها را درون آن بشکنید و کمی نمک و فلفل داخل آن بریزید و با سرعت هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند.
سپس یک ماهیتابه روی شعله زیاد گاز بگذارید و کره را درون آن بریزید تا کف کند و بعد از آن که کف کره خوابید؛ ماهیتابه را تکان بدهید و کج کنید تا همه قسمت های دیواره و سطح ماهیتابه با کره آب شده چرب شود.
سپس مایه املت را داخل ماهیتابه بریزید. هنگامی که مایه املت در همه قسمت ها پخش شد دسته را با دست چپ گرفته و با سرعت بالا و حرکت های منظم تخممرغ را به سمت عقب و جلو حرکت بدهید تا به کف ماهیتابه نچسبد و با دست دیگر به کمک چنگال املت را جابجا کنید که تمام قسمتهای املت کاملاً بپزد.
همه این قسمت ها روی هم رفته یک دقیقه هم طول نمی کشد و خیلی زود تخم مرغ بسته میشود.
هنگامی که املت بسته شد میتوانید تابه را کج کنید و با کمک چنگال یک سمت املت را روی سمت دیگر برگردانید و املتی که لوله شده را در ظرف دلخواه سرو کرده و با نان برشته و یا هر نان دلخواه خود آن را میل کنید.
در صورتی که مایل باشید می توانید برای تهیه املت فرانسوی از مرغ، گوشت، قارچ و سوسیس و کالباس ورق های و یا پنیر هلندی رنده شده در لای املت استفاده کنید.
البته باید توجه داشته باشید که این موارد حتماً باید تفت داده شده و گرم باشند و قبل از اینکه یک سمت املت را روی قسمت دیگر برگردانید باید مواد را به آن اضافه کرده باشید تا لای املت قرار بگیرند.
برای اینکه املت زود سرد نشود ظرف سرو و املت را گرم نگه دارید.