پیش غذا

فینگر فود گوژر فرانسوی

فینگر فود گوژر فرانسوی

فینگر فود گوژر فرانسوی

مواد لازم برای تهیه فینگر فود گوژر فرانسوی

نمک 1 قاشق چایخوری

آب 250 میلی لیتر

فینگر فودها یا همان غذاهای انگشتی در بسیاری از مهمانی ها و مناسبت ها تهیه و سرو می‌شود که برای پذیرایی از مهمان ها، خصوصا کودکان بسیار مناسب است.

شما می توانید انواع مختلف فینگرفودها راه آموزش ببینید و برای هرچه بهتر برگزار شدن مناسبت ها و مراسم های خودتان استفاده کنید.

یکی از این فینگرفودهای فرانسوی که طعم بسیار خوشمزه و بی نظیری دارد فینگر فود گوژر می‌باشد که یکی از غذاهای انگشتی فرانسوی است که در این مطلب تصمیم داریم مواد لازم برای تهیه فینگر فود گوژر را برای شما معرفی کنیم.

سپس شما را با طرز تهیه فینگر فود گوژر فرانسوی آشنا خواهیم کرد.

فینگر فود گوژر فرانسوی

دقت داشته باشید که مواد اولیه با نسبت‌های دقیقی کنار هم قرار گرفته اند تا هم ظاهر فینگرفود و هم طعم آن همان چیزی باشد که انتظارش را دارید. پس اگر تصمیم گرفتید تعداد بیشتری از این فینگرفود را تهیه کنید باید حتماً نسبت های دقیق بین مواد اولیه را رعایت کنید و بعد مقدار آنها را افزایش دهید. این مقدار مواد اولیه که در ابتدای مطلب به آن اشاره کرده ایم فینگرفود گوژر برای 4 نفر را تهیه می‌کند.

گوژر فرانسوی

بهترین طرز تهیه فینگر فود گوژر فرانسوی

در اولین مرحله برای تهیه فینگرفود گوژر فرانسوی باید کره، آب و نمک را درون یک قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد و کره کم کم آب بشود.

در همین مرحله باید قابلمه را از روی شعله گاز بردارید و آن را به یک باره به مواد خود اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا خمیر شما آماده شود.

سپس مجدداً قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و محتویات داخل آن را هم بزنید تا خمیر شما مقداری تفت بخورد.

فینگر فود گوژر

هنگامی که خمیر شروع به ته گرفتن کرد تفت دادن را تمام کنید و آن را از روی شعله گاز بردارید و خمیر را داخل یک ظرف دیگری بریزید تا خنک شود.

سپس دانه دانه تخم مرغ ها را به خمیر خود اضافه کرده و آن را مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود و در آخرین مرحله باید پنیر را هم به خمیری که آماده کرده‌اید اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید.

فینگر فود فرانسوی

پس از آن خمیر را به شکل گلوله های کوچک یکدستی تهیه کرده و درون سینی فر قرار دهید. بهتر است از قبل کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرهای گلوله شده را با فاصله از یکدیگر روی کاغذ بچینید و روی خمیرها هم کمی پنیر ریخته و داخل فر قرار دهید.

برای اینکه فرآیند پخت فینگر فودها بهتر انجام شود بهتر است از قبل فر را روشن کرده باشید تا فضای داخلی آن گرم و آماده باشد.

فینگر فود

بعد از اینکه گوژر ها پف کردند باید دمای فر را کمتر کنید تا سطح آنها طلایی رنگ شود. در صورت علاقه مندی می توانید به خمیر گوژر کنجد یا سبزیجات معطر خشک هم بزنید.

فینگر فود گوژر را می توانید هم به عنوان پیش غذا یا میان وعده تهیه کنید و هم به عنوان کیک و شیرینی که در دسته شیرینی خشک قرار می گیرد.

دستور پخت فینگر فود گوژر

 

حتما بخوانید : فوکاچیا گیاهی و زیتون

دیدگاهتان را بنویسید