فالوده شیرازی
مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی
آب 150 میلی لیتر
یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذی که در فصل گرم تابستان می تواند عطش شما را برطرف کند و برای پذیرایی از مهمانان خود از آن استفاده کنید فالوده شیرازی است که طعم بسیار خوشمزه و فوق العاده ای دارد و میتوانید آن را در کنار بستنی سنتی و انواع بستنی دلخواه خود نوش جان کنید.
نیازی نیست که همیشه برای خوردن فالوده شیرازی آن را از مغازه ها یا بستنی فروشی ها تهیه کنید و خودتان می توانید در خانه دست به کار شوید و فالوده شیرازی درست کنید.
برای این منظور باید ابتدا مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی را بشناسید تا آنها را با نسبت های دقیقی که به شما گفته میشود آماده کنید.
سپس طرز تهیه فالوده شیرازی را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید یک فالوده شیرازی حرفه ای تهیه کنید.
دقت داشته باشید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه در نظر گرفته شده است تا طعم و ظاهر فالوده بهتر باشد پس اگر خواستید مقدار کمتر یا بیشتری از آن را تهیه کنید باید با رعایت نسبت مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.
بهترین طرز تهیه فالوده شیرازی
فالوده شیرازی جزو دسرهای محبوب و معروف ایرانی است که در همه دنیا آن را به نام فالوده می شناسند و بیشتر از همه در روزهای گرم سال خصوصاً فصل تابستان این دسر خوشمزه را تهیه میکنند.
به منظور تهیه فالوده بدون دستگاه ابتدا باید شربت فالوده را تهیه کنید. برای این منظور باید شکر و آب را درون یک قابلمه ریخته و روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد.
هنگامی که به جوش افتاد شعله گاز را کمتر کنید و بگذارید 5 دقیقه جوشریز بزند تا شربت به تدریج غلیظ تر شود.
بعد از اینکه 5 دقیقه گذشت شعله را خاموش کنید و شربت را داخل کاسه فلزی بریزید و گلاب را به آن اضافه کنید و چهار ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند.
هنگامی که 4 ساعت گذشت شربت را در بیاورید و با چنگال هم بزنید و دوباره آن را داخل فریزر بگذارید.
سپس باید رشته فالوده را تهیه کنید. برای این منظور باید نشاسته را با نصفی از آب ولرم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
پس از آن باید نصف دیگر را درون قابلمه بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد و بعد مخلوط نشاسته که حل کرده بودید را به مخلوطی که در حال جوشیدن است اضافه کنید و دائماً هم بزنید تا حالت غلیظ و جامدی پیدا کند و به شکل خمیر در بیاید.
هنگامی که خمیر خوب پخت و وسط قابلمه جمع شد باید حرارت گاز را خاموش کنید و چند ثانیه به کمک همزن خمیر را هم بزنید.
حالا باید تا خمیر هنوز داغ است آن را درون آن بریزید و با ماسوره ای که سوراخ های ریز دارد آن را داخل کاسه ای که آب و یخ دارد بریزید تا رشتههای فالوده شما آماده شود.
باید دقت داشته باشید که موقعی که فالوده را میزنید ماسوره داخل آب سرد فرو رفته باشد تا همان موقع که رشته ها از قیف خارج می شوند خودشان را بگیرند و به شکل رشته در بیایند.
هنگامی که همه مواد ماسوره خوردند باید رشتههای فالوده را از آب بیرون بیاورید و درون شربتی که از قبل آماده کرده بودید بریزید و با هم مخلوط کنید.
سپس شربت فالوده را داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. هنگامی که فالوده شما یخ زد میتوانید آن را از فریزر در بیاورید و با کمی آب لیمو یا تمشک یا مربا آلبالو به صورت دلخواه سرو کرده و نوش جان کنید.