خورشت مسما بادمجان
مواد لازم برای تهیه خورشت مسما بادمجان
یکی از غذاهای محبوب و معروف شمالی خورشت مسما است که شباهت زیادی به خورشت بادمجان دارد. برای تهیه خورشت مسما بادمجان به مرغ و بادمجان سرخ شده نیاز دارید.
برای خوش طعم تر شدن این غذا باید فوت و فن هایی را در نظر بگیرید که برای شما شرح خواهیم داد. با مطالعه این مطلب می توانید به آسانی یک خورشت مسما بادمجان شمالی خوشمزه تهیه کرده و نوش جان کنید.
در ادامه مواد لازم برای تهیه خورشت مسما بادمجان را به شما معرفی خواهیم کرد و سپس طرز تهیه خورشت مسما بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد.
بهترین طرز تهیه خورشت مسما بادمجان
در اولین مرحله برای تهیه این غذای لذیذ باید مقداری روغن داخل تابه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید. وقتی داغ شد تکه های مرغ را داخل آن بگذارید و سرخ کنید و سپس با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا مغز آن هم خوب بپزد.
بعد از سرخ شدن تکه های مرغ، آن ها را از روغن بیرون آورده و سپس پیازهایی که نگینی خورد کرده بودید را داخل روغن ریخته و تفت بدهید.
بعد از اینکه پیازها نرمو سبک شدند، زردچوبه و نمک و مرغ های سرخ شده را به آن اضافه کنید و 2 فنجان آب روی آن ها بریزید و 25 دقیقه منتظر بمانید تا روی شعله ملایم با هم بپزند.
سپس بادمجان ها را از وسط نصف کرده و داخل روغن سرخ کنید.
وقتی مرغ ها کاملا پختند باید زعفران دم کرده، بادمجان، غوره و گوجه فرنگی ها را به ان اضافه کنید. بعد از 15 دقیقه خورشت شما آماده شده و می توانید آن را نوش جان کنید.
البته بادمجان ها را موقع سرو کردن خورشت هم می توانید کنار ظرف قرار دهید.
این غذا باید حتما با مرغ تهیه شود تا همان خورشت سنتی شمالی باشد.