غذاهای اصلی

دلمه بادمجان

دلمه بادمجان

دلمه بادمجان

مواد لازم برای تهیه دلمه بادمجان


لپه :
چهار قاشق غذا خوری

کلمه دلمه ریشه ترکی دارد و معنی آن شکم پر است و به طور کلی انواع مختلف دلمه متعلق به خاورمیانه می‌باشد و بیشتر کشورهای خاورمیانه این غذا را به طرق مختلفی درست می کنند ؛ اما دلمه بادمجان جزو غذاهای اصلی در سفره ایرانی هاست و درست کردن دلمه بادمجان کمی زحمت و سختی دارد ؛ اما در نتیجه غذایی که حاضر می شود آنقدر خوشمزه و لذیذ است که خستگی را از تن شما به در می برد و شما می توانید در مهمانی های خانگی و حتی در مهمانی های مجلل به عنوان یکی از غذاهای لذیذ و چشم‌ نواز از آن استفاده کنید .

طرز تهیه دلمه بادمجان

معمولاً علاوه بر برگ مو یا همان برگ درخت انگور ، از موارد دیگری هم برای پیچیدن و پختن دلمه استفاده می‌ کنند که در این مطلب طرز تهیه دلمه بادمجان را آموزش خواهیم داد و مواد لازمی که برای تهیه دلمه مدنظر قرار داده ایم برای 4 نفر است و از ابتدا تا انتهای آماده‌ سازی این غذا شاید نهایتا 30 دقیقه وقت شما را بگیرد و به همین مقدار هم زمان برای پخت آن نیاز دارید .

تزیین دلمه بادمجان

در نهایت می توانید یک دلمه بادمجان خوشمزه و لذیذ را میل نمایید . البته باید توجه داشته باشید که برای تهیه دلمه بادمجان خوشمزه ، علاوه بر مواد داخل دلمه موادی که برای سس آن در نظر می گیرید هم باید مد نظر قرار بگیرد تا نتیجه کار همان چیزی باشد که شما دنبال آن هستید .

دستور پخت دلمه بادمجان

بهترین طرز تهیه دلمه بادمجان

در مرحله اول برای پخت دلمه بادمجان باید برنج مورد نیاز را با کمی آب و نمک نیم پز کنید و همزمان مقدار لپه ای که گفته شد را هم در ظرفی جداگانه بپزید .

بعد از آن باید پیازها را نگینی خرد کرده و داخل یک تابع در روغن تفت دهید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید .

بعد از اینکه پیاز ها سبک و سرخ شدند و رنگ طلایی به خود گرفتند ؛ می توانید گوشت را هم به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید تا رنگ گوشت تغییر کند .

سپس می توانید آن را از روی حرارت برداشته و برنج نیم پز و گوشت و سبزی دلمه را هم با آن ها مخلوط کنید و به هم بزنید .

در مرحله بعدی باید بادمجان ها را خالی کرده ولی سر آن ها را نگه دارید تا به عنوان کلاه و نگه دارنده عمل کنند و بعد مواد و محتویاتی که برای دلمه بادمجان آماده کرده بودید را داخل آنها بریزید. ولی آنقدر پر نکنید که بعد از پخت مواد که حجیم می شوند جای کافی نداشته باشند و سرریز کنند .

 دلمه بادمجان

 دلمه بادمجان ایرانی

طریقه تهیه سس دلمه بادمجان

در مرحله اول برای تهیه سس دلمه بادمجان باید درون تابه کمی روغن ریخته و گوجه‌ فرنگی را تفت دهید و سپس نمک و فلفل و آبلیمو را به میزان لازم به آن اضافه کرده و در نهایت وقتی بوی خامی گوجه گرفته شد ؛ دو لیوان آب به آن اضافه کنید و بادمجان هایی که با محتویات تهیه شده پر شده بودند را داخل ظرف سس قرار دهید و کمی از مایع سس را هم روی آن بریزید و بعد شعله گاز را ملایم کرده و اجازه بدهید که دلمه ها خوب بپزند . اگر سس شما خیلی کم بود می توانید کمی دیگر آب جوش به آن اضافه کنید.

دلمه بادمجان مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید