کروکت دو طرفه
مواد تشکیل دهنده:
برای کروکت مرغ:
- 250 گرم پوره سیب زمینی سرد
- 25 گرم بروکلی
- 75 گرم مرغ پخته، خرد شده
- 3 پیاز خرد شده
- 25 گرم پارمزان، رنده شده
- 30 گرم آرد سوخاری پانکو
- 1 قاشق چایخوری خردل دیژون
برای کروکت سبزیجات:
- 2 قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
- 1 پیاز، ریز خرد شده
- ½ فلفل قرمز خرد شده
- 50 گرم هویج رنده شده
- 60 گرم قارچ، خرد شده
- 250 گرم پوره سیب زمینی سرد
- 1 حبه سیر، له شده
- 30 گرم پارمزان، رنده شده
- چند قطره سس Worcestershire
- 30 گرم آرد سوخاری پانکو
روش:
برای تهیه کروکت مرغ:
1. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید
2. بروکلی را به مدت 3 دقیقه بخارپز کنید، آبکش کنید، تازه کنید و تقریباً خرد کنید
3. سیب زمینی، کلم بروکلی، مرغ، پیازچه، پنیر، خردل و 10 گرم آرد سوخاری پانکو را در یک کاسه اندازه کنید. 8 کروکت را مزه دار کرده و به آن شکل دهید
4. آرد سوخاری باقیمانده را بغلتانید
5. به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای طلایی شود. من از فر زانوسی با فناوری سرخ کردن هوا برای اطمینان از حداکثر ترد بودن بدون سرخ کردن استفاده کرده ام، اما دستور پخت در هر فری که در خانه داشته باشید به خوبی جواب می دهد
برای درست کردن کروکت سبزیجات:
1. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید
2. روغن را در ماهیتابه داغ کنید، پیاز، فلفل، هویج و قارچ را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید تا نرم شوند. بگذارید 5 دقیقه خنک شود تا نرم شود، بگذارید خنک شود. سیر را اضافه کنید
3. سیب زمینی، پارمزان، سبزیجات سرد، سس Worcestershire و 10 گرم آرد سوخاری پانکو را در یک کاسه اندازه کنید. خوب مخلوط کنید و به شکل 8 کروکت در آورید. کروکت ها را در آرد سوخاری باقی مانده بغلتانید
4. به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای طلایی شود. من از فر زانوسی با فناوری سرخ کردن هوا برای اطمینان از حداکثر ترد بودن بدون سرخ کردن استفاده کرده ام، اما دستور پخت در هر فری که در خانه داشته باشید به خوبی جواب می دهد
دستور غذايي ارائه شده توسط Zanussi