کاپوچینوی دولچه ترافل
مواد تشکیل دهنده:
- 10 گرم dulce de leche
- 1 مربع شکلات تلخ نسپرسو
- 100 میلی لیتر شیر 1.5 درصد
- 25 میلی لیتر قهوه ترافل نسپرسو کاکائو
روش:
1. ابتدا 100 میلی لیتر شیر 1.5 درصد را مستقیماً داخل دستگاه نسپرسو باریستا بریزید
2. درب را ببندید، دستور “کاپوچینو” را روی دستگاه انتخاب کنید و دکمه شروع را فشار دهید
3. در یک فنجان کاپوچینو 10 گرم Dulce de Leche بریزید
4. کف شیر داغ را داخل لیوان ویو کاپوچینو بریزید و روی آن 25 میلی لیتر ترافل کاکائو را استخراج کنید
5. یک مربع شکلات تلخ نسپرسو را رنده کنید یا 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو را روی کف شیر بپاشید
دستور پخت ارائه شده توسط Nutribullet